Arama sonuçlarınız

1. R

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? ok. bilmiyordum büyük harf meselesini. özür dilerim.

2. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? MONTAJINDA ZORLUK YOK.GENELDE BAYİLERİ ÜZERİNDEN SATIŞ YAPIYORLAR. KAYSERİDEN BELKİ GÖNDERMEYEBİLİRİLER. YİNDEDE ARAYIP SORABİLİRSİNİZ.
  3. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? ALDIĞIM GÜNEŞ PİLİ 135wp, EBATLARI 65 cm X 145 cm (1M2) BELKİ ÖLÇÜLERDE ÇOK UFAK BİR İKİ DEĞİŞİKLİK OLABİLİR. AMA VERDİĞİM ÖLÇÜLERE ÇOK YAKINDIR (TAM HATIRLAMIYORUM). SON ALDIĞIM PANELİ 920TL (KDV DAHİL)

4. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? ARKADAŞLAR GÜNEŞ PİLLERİ İÇİN UYGUN FİYAT ARAYANLAR BİRDE (www.ezinc.com.tr ) BAYİLERİNE SORSUNLAR DERİM. KYCERA GÜNEŞ PİLLERİNİN TÜRKİYE SATICISILAR. PİYASAYA GÖRE ÇOK DAHA UCUZ VE KARGO ÜCRETİDE ÖDEMEDEN TEMİN EDEBİLİRLER. (BEN...
  5. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? syn teksavaşçı; ilginiz için teşekkürler. bu sistemi sabit bir yerde kullanılacağı doğrudur. Kullanılacak yerin çevresi ağaçlık olmasından dolayı rüzgar gücü yaz-kış çok düşük seyiyededir. O yüzden güneş pili tercih edilmiştir...

6. R

BMW - F650 GS '2010'

Ynt: BMW - F650 GS '2010' paylaşım için teşekkürler.

7. R

2010 Motoplus Fotoğraflar

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar ellerine sağlık hocam. şiir gibi...
  8. R

Ölüme Meydan Okumak Bu Olsa Gerek..

Ynt: Ölüme Meydan Okumak Bu Olsa Gerek.. Ne kadar iyi kullanıcı olursa olsun, risk seviyesi çok yüksek. sonuçta 2 teker üzerinde gidiyor ve zeminde küçük taş parçacıkları ile dolu.
  9. R

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? DAHA MOTOR SAHİBİ DEĞİLİM AMA BU SENE YBR125 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YARI ŞEHİR İÇİ YARI ŞEHİR DIŞI OLARAK KULLANACAM.

10. R

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Malesef çok kişi (güvenli sürüş) takip meselesi denen konuyu unutup, öndeki aracın çekim kuvvetinden (rüzgar türbülansı) yararlanarak araç kullanıyor, sollamalarda araçların arkalarına çok yaklaşılıyor. Halbuki ne kadar tehlikeli olduğunu çok kişide...

11. R

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux ben pek göremiyorum be kardeş bu işin sonunu:)
  12. R

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux Hep avrupayı örnek alırlar ama hala anlamış değilim neyini örnek aldıklarını!

13. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Özürdilerim yanlış anlaşıldım sanırım. Ben site içindeki arkadaşlardan bahsetmemiştim (bahsettim kişilerden biri iş arkadaşım, diğeri bahçe komşumdu.) TEKRAR ÖZÜR DİLERİM TÜM ARKADAŞLARDAN.
  14. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? abi sorma yaaa. her kafadan bir ses çıkıyor bende ne yapacağımı bilemez hale geldim. yardımcı olursanız bu işten bi çıkayım.
  15. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Syn inverterci arkadaşım, elimdeki şarj regülatörü 40A olduğu için max 5 panel bağlayabiliyorum. 1akü+1 panel şeklinde ilave edememekteyim. Ama sistemi 24V olarak kurarsam aynı şarj regülatörüne 10 panele kadar ilave etme imkanım...

16. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Syn Atilla Dinçer, Peki bu iki sistemdede kullanmak istediğim cihazları rahatlıkla çalıştırabilirmiyim ? Birde günlük kaç amper civarında bi sarfiyatım olur?
  17. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Syn Atilla Dinçer, Syn Ferhat Şirin , Syn Yusuf Aybek başta olmak üzere Tüm arkadaşlar, Bu da 12v olarak kurmayı düşündüğüm sistemin şemesasıdır. Birde aşağıdaki linklerde, kullanacağım Güneş pilleri, şarj kontrolörü ve...
  18. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sistemi 24V olarak düşünerekten bir çizim yaptım. birde 12V olaraktan bir çizim yapacağım. ikisi üzerinden kıyasla ya 12 yada 24v olarak sistemi kuracağım. ikisini bana kıyaslamanız mümkünmüdür. sonuçta bizden daha bilgili...

19. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? abilerim çok kararsız kaldım. 12V mu yoksa 24V mu çalıştırsam sistemi diye düşünmeye başladım. off yaaa.
  20. R

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Syn Yusuf Aybek, Dediğiniz doğrudur. Düşümcemde elektrikli süpürge vardır :) 2000W herzaman kullanılmıyacak olduğu için pek bahsetmek istemedim konunun içinde bunu düşünerekten 3000W invertör düşündüm. yoksa 2000W invertör daha az...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR