Arama sonuçlarınız

1. cebocan

Forumda Bir Turlü Açığa Kavuşmayan Kangoo Ve Çekme Karavan Handikap I.

arazi durumuna göre durarsan kalkamazsın araç patiye düşer

2. cebocan

2022 Motokaravan Ve Çekme Karavan Yapım Maliyeti

Arkadaşlar 2022 Motokaravan ve çekme karavan maliyet videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz exel dosyası linkide aşağıdadır Kendi Karavanını yapacak arkadaşlar için ön bilgi olsun istenmeyen donanımlar silinerek maliyet düşürülebilir saygılarımla Gökhan Aslıhak exel dosya MOTOKARAVAN...
  3. cebocan

750 Kg Altı Çekme Karavan Yapımı

Çekme karavan konusunda fikir ve bilgi almak isteyenleri imalathaneme beklerim yakupabdal mah. Yol üstü Çankaya Ankara

4. cebocan

Kendimize karavan yapalım derken işten cikarilmamla karavan imalatı yapmaya başladım moto karavandan fırsat bulamadım ama dis kaplama işi bitti mobilya giydirmesinden sonra hazır olacak insallah

5. cebocan

karavanımızın iskeleti hazır şimdi kaplamaya başlıycam şu ana kadar şase ve kaynak işi için 15000tl harcandı

6. cebocan

45000tl ile bitirmeyi düşünüyorum
  7. cebocan

aynen şu an en ucuz karavanı başkent karavan yapıyor 35000tl bakalım şimdilik maliyet 40000tl gibi bakalım ne çıkacak
  8. cebocan

2 mm ctp panellerimiz izmir polserden geldi dış kaplama için kullanılacak m2 7 euro+kdv şase için 1100 euro+ kdv ödedik iskelet için 5000 şimdiden 20000tl bakalım ne çıkacak

9. cebocan

10 Senedir çadır ve 5 senedir araç üstü çadırdan sonra artık bir çekme karavan yapımın zamanıda geldi Pandemi sürecinde bizede meşguliyet olacak Karavanımızın şase siparişini kısmetse yarın Kayseriden (Horozoğlu Karasör) Ankaraya getireceğim şase o1 belgeli 900kg schlegl frenli dingil ve...

10. cebocan

Renault Master Motokaravanmı Fiat Ducato Motokaravanmı?

karavan dönüşümü yapan firmalarla görüşürseniz sizi bilgilendireceklerdir
  11. cebocan

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Güzel çalışma iyi günlerde kullanın

12. cebocan

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Çadrı için kamyoncu 12v elektrikli battaniye aldım bunun içinde 12 volt akü çadır içinde kullanıyorum sabaha kadar çalıyor aküyüde şarj çihazı ile dolduruyorum herkese tavsiye ederim
  13. cebocan

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

hayırlı olsun kolay gelsin
  14. cebocan

Araç Tavsiyesi

Bence l200 ne varsa japonlarda

15. cebocan

Dacia Duster Gündüz Ledi Uygulaması

Güzel olmuş en kısa zamanda bende takcam
  16. cebocan

Ankara Civarı Kamp Arkadaşı

takip
  17. cebocan

Duster Arka Iç Aydınlatma Yapımı

beyaz led aldım ama kapılar kapanınca yavaş yavaş kapanarak loş ışık veren havası gitti içime sinmedi tekrar eskileri taktım

18. cebocan

Duster Arka Iç Aydınlatma Yapımı

Dusterimin arka iç aydınlatma olmaması ve öndeki aydınlatmanın yetersiz olmasından dolayı araka üst döşemeye aydınlatma yaptım gayet güzel oldu. https://goo.gl/photos/eJfgmznsFjpBpKYt7
  19. cebocan

Kamp Mutfak Ünitesi...

Fiyatı çok pahalı ilerde indirime girerse düşünülebilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri