Arama sonuçlarınız

1. umurtrans

Araç Muayenesi Hakkında...

Merhaba, konuyu hortlatmak adına bir soru: defender kamyonetde arka tampon şart mı? Hafif kusurdan geçer miyiz? Bizim araç askeriye çıkması, onlarda yok orjinalinde malum. Teşekkürler

2. umurtrans

Moskova-ankara

Hocam o yolculuğu, 2014 ağustosunda yapmıştım. Sana tavsiyem: Yapma :) Şaka bir yana, normal şartlar altında Ukrayna üzerinden gidiliyorken, o dönemde savaş nedeniyle Moskova-Voronej-Rostov-Vladikavkaz üzerinden Gürcistan, bilahare Tiflis-Batum ve Hopa'ya giriş dedik. Tam Türkiye'ye girdik...
  3. umurtrans

Ruhsat Sorunsalı

Valla biraz da sorun ordan kaynaklanıyor. MKE'den TSE'ye hitaben bir belge verildi oradaki bilgiler şöyle; Marka: Land Rover Cinsi: JEEP (?) Tipi: 110 Model:1995 Motor No Şasi No vs. vs. Land Rover Açık Kasa diyor belgenin konusunda ancak M1G veya N1 yazmıyor.

4. umurtrans

Ruhsat Sorunsalı

Cevabınız için teşekkür ederim. Hususi kamyonet yerine arazi taşıtı gibi birşey yazdırmak gerekiyor, işin kamyonet ibaresi girince sorun oluyor galiba. Kamyonetin sigortası daha pahali maalesef
  5. umurtrans

Ruhsat Sorunsalı

Herkese merhaba İhaleden aldıgimiz defender toplandi, sira plaka çıkartmaya geldi. Sigortacılar, trafik sigortası için eğer araç hususi olursa 800-900, kamyonet olursa 1700-2000 fiyat çıkarıyor. Konuları taradım, anladığım kadarı ile gecmiste farklı uygulamalar yapılmışken artık sadece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri