Arama sonuçlarınız

1. mybrada

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri http://www.enkisa.com/kasko-degeri-uzerinden-indirimli-vergi-odeme-nasil-oluyor-13667.html Burda yazıyor ve daha bir çok yerde ben halı hazırda 2 alt kademeden ödüyorum. Başta bende 1 alt kademe diye biliyordum ancak sonrasında benide...

2. mybrada

MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ

Arkadaşlar bu konu hakkında sanırım bir çok arkadaş bilgi sahibi değil yada, MTV yıllık tutarı o yıl için açıklanan kasko değerinin %5 ini geçiyorsa bir alt dilimden vergilendirilir olarak bilinmekte. Ancak yasada açıkça. Eğer araç kasko değerinin % 5 MTV tutarını aşıyorsa bir alt dilimden...
  3. mybrada

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Arkadaşlar bu konu hakkında sanırım bir çok arkadaş bilgi sahibi değil yada, MTV yıllık tutarı o yıl için açıklanan kasko değerinin %5 ini geçiyorsa bir alt dilimden vergilendirilir olarak bilinmekte. Ancak yasada açıkça. Eğer araç...

4. mybrada

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ....
  5. mybrada

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri SON HALİNE AZ KALDI .

6. mybrada

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Restorasyon bitti yeni resimler yakinda. Malesef cj mi satiyorum diger aracim geldi ve gumrukten cekmem gerek. Bu nedenle cj yi feda ediyoruz. ilgilenenler 05322634504 den ulasabilir. Arac sifir sorunsuz.

7. mybrada

satilik T18 sanziman

Ynt: satilik T18 sanziman özelden telefon numarası alabilirmiyim.
  8. mybrada

6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor.

Ynt: 6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor. Jantlar Sakarya da.Ancak öncelik hakan beyin :) Ondan gelecek cevaba göre sonra görüşürüz.. Bu arada jantlaryanlış bilgi vermeyeyim tam bilgiyi dönünce kutunun üzerinden bakarım ama -25 veya -30 olması gerekiyor.
  9. mybrada

Ynt: 6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor. 6x139.7x16 8 Resmi asagida ama donunce bakarim kutuda yaziyor. Ancak toyotaya uyacagindan eminim baska bir toyotaci arkadasada almistik bu janttan.

10. mybrada

CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ama peşinen evdeki hesap çarşıya uymaz :)) Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.Ama her geçen gün biraz daha zorlaşıyor iyi araç bulmak. Bu işlerde aracın boyası ve görsel yakası...

11. mybrada

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Bu işin ticaretini yapmıyorum. Aracıda kendim için topladım. Diğer arkadaşın dediği gibi bu aracı bu seviyeye getirmek sanıldığı kadar ucuza mal olmadı bu işlerde başta yaptığınız hiç bir hesap kitap uymuyor. Tabi araca gerçekten...
  12. mybrada

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri bi kaç resim de benim cj den.

13. mybrada

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için .
  14. mybrada

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87516.0
  15. mybrada

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Keyif verirmi konusuna gelince . Yeni aldığım araç 3.8 tek kapı wrangler sport. Emin olun ki hala cj den alacağım keyfi ondanalabileceğim konusunda şüphelerim var. Cj de genelde her kes çok sorun yaşadığından şikeyetçi olur ama ben...

16. mybrada

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Selam hocam bu aracı bi inceleyin. Hemen hemen sizin istediğiniz her şey var araç zaten geçen seneler sıfırdan toplanmıştı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61313.0 önceki halini buradan takip edebilirsiniz. Bu yıl araç...
  17. mybrada

Ynt: 6 bijon 15 inch hiluxe uygun jant araniyor. Elimde 4 adet kutuda sfır olarak var.Sadece 1 kez takıp çıkartık. Aracıma ofset olarak uymadı ben 1200 e almıştım. İşinize yararsa 800 e 4 tanesini verebilirim. Resimleri bi kaç gün içinde atarım ama gayet güzel bir modeli var ben olmadığına...
  18. mybrada

16 yada 17 inc jant arıyorum 6x139.7

Ynt: 16 yada 17 inc jant arıyorum 6x139.7 Elimde 4 adet bu jant var 16 ben 1200 e almıştım sadece 1 kez taktım ofset uymadığı için depoya kaldırdım jantlar çin malı değil.Kaliteli. 800 e kutusunda verebilirim.

19. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU eski rolbarı attık yeni rolbarın boruları büküme verildi model aşağıdaki gibi olacak.
  20. mybrada

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU sorun olmayacak onu ayarlayacaz bi şekilde bu arada koltuklar için düşündüğümüz model sadece başlıkları daha aşağıda tutup tek gövde üste doğru daralan bi şekilde yapıp koltuklarda olan kuşakları turuncu yapmayı düşünüyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri