Arama sonuçlarınız

1. cemalozan

17 nisan sivas hafik emre köyü gezisi

Ynt: 17 nisan sivas hafik emre köyü gezisi Final güzel olmuş:) En azından devrilme limitini öğrenmiş oldun, tabi yanına binenlerde panik limitini...

2. cemalozan

Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi (14 Kasım 2010)

Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi (14 Kasım 2010) Bülent bende gelemmi ? :D
  3. cemalozan

Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010) Bülent hayırlı olsun! Pinokyodan başladın, Land'a kadar getirdin. Allah sonunu hayr etsin :D

4. cemalozan

Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010) Bülent maşallah yine enerji dolu gördüm seni, Allah emeğinizi zay etmesin... :-*
  5. cemalozan

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Bülent sana da geçmiş olsun, nasıl gittin birader kuş gibi. (2 de anca varırsınız diyordum ama herhalde elmadağ'a yakın olmanın avantajı olmuş.) Ekipten ayrıldıktan sonra Batıkent'te doğru yıkamacıya gittim...

6. cemalozan

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Gel sayende bende katılayım. ;D

7. cemalozan

PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010

Ynt: PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010 Onur hayırlı olsun, en sonunda kendini (emniyetli bi şekilde) taşa toprağa attın... ;D
  8. cemalozan

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) [övgülerin için teşekürler canım dostum keşke sende olsaydın :D İçim gitti ama, 29 ekimde 4 gün evde olamayacağım için bu faaliyete zıplayamadım, daha çok gider geliriz inşallah. Bu arada geçmiş...
  9. cemalozan

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) Bülent seni ve organizasyonu gerçekleştiren herkesi tebrik ediyorum. :-* Elini atıpta başaramayacağın bişey olmadığını bir kez daha ispatladın..Helal olsun hepinize .

10. cemalozan

Everest'e Tırmanan İlk Görme Özürlü Dağcı Ağrı Dağı'nda

Ynt: Everest'e Tırmanan İlk Görme Özürlü Dağcı Ağrı Dağı'nda Tüm ekibi tebrik ediyorum. Görme özürlü arkadaşı, azminden dolayı ayrıca tebrik ediyor ve Allah'a şükrediyorum. ( Sabah o güneşin doğuşunu, Ağrı dağının gölgesinin ufuktaki ihtişamını görebildiğim için......)

11. cemalozan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tüm yeni üyeler hoş gelmiş, şimsi okumakla meşgulüz ama Pusuda bekliyoruz, bir gün bir yerde karşılaşırız inşallah...
  12. cemalozan

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Neden Enduro: mecbur kalırsan 2 metrelik dik bir şevden motoru aşağı atabilirsin,( valla bişey olmadı ) SS olsa kıyamazdım herhalde,yada öyle bir mecburiyete düşecek yere gelemezdim. :D

13. cemalozan

Sevdalım Motosiklet ve Motosiklet Sevdam

Ynt: Sevdalım Motosiklet ve Motosiklet Sevdam sabah işe giderken, akşam eve girerken, yanından her geçtiğimde bi acayip oluyorum, ben bu duyguyu ilkokul 5'de bisiklete kavuştuğumda da yaşamıştım. Motoru alalı 1 yıl oldu, hala bağımlıyım,hala çocukluk hevesi var. bekliyorum,acaba normale...
  14. cemalozan

Ramazan Sonrası Enduro Tadında Bir Gezi Yapsak !..

Ynt: Ramazan Sonrası Enduro Tadında Bir Gezi Yapsak !.. bende, bende :D :D :D
  15. cemalozan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sıcak karşılama için teşekkürler :-* :-* :-* inşallah gezilerde görüşmek üzere, saygılar...

16. cemalozan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? ilk defa kendimi bu kadar gayretli görüyorum, hayırdır inş. oruç başıma vurdu herhal
  17. cemalozan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben Celal amatör olarak dağcılık,motosiklet vb. konularla ilgilenirim. kapalı alan dışında her yeri severim. en sonunda karavanda yaşamayı dilerim. ( accık kafiyeli oldu.)
  18. cemalozan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? müdür avatar resmi nereden yükledin bi tarif et?

19. cemalozan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? zor sokarsın onu çamura :D
  20. cemalozan

Motosiklet Kazalarında Yaralanmalar

Ynt: Motosiklet Kazalarında Yaralanmalar Bir de ben görsem bu şemayı, bazı görüntüler açılmıyor benim bilgisayarda, int. kafeden bakarız artık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri