Arama sonuçlarınız

1. yhyyldrm

Grand Vitara Dizel "gaz Boğaz Kelebeği" (gaz Kelebek Gövdesi) Arızası

Merhaba arkadaşım, Öncelikle geçmiş olsun. Aynı arızayı benim araç da yapmıştı. Suzuki Çakır Oto dan orjinal servisin yarı fiyatına alıp taktırdım. Ellerinde geçen vardı ilanda görmüştüm. Yalnız parçayı dışarıda bir usta taksa bile muhakkak yetkili serviste cihazla kalibrasyon yapılması...

2. yhyyldrm

Suzuki Grand Vitara Ddis P0243 Arıza Kodu İle İlgili Yadım

Ynt: Suzuki Grand Vitara Ddis P0243 Arıza Kodu İle İlgili Yadım Teşekkür ederim Özay Bey, Size de geçmiş olsun. Ustamın adı Hüseyin YILDIRIM (soyadaşım olur kendisi:)) Dükkanı İzmir 3. sanayide, tel:0532 256 76 59-0232 461 00 20. Bu numaralardan arayıp irtibata geçebilirsiniz.Benim sorunumu...
  3. yhyyldrm

Ynt: Suzuki Grand Vitara Ddis P0243 Arıza Kodu İle İlgili Yadım Oğuz Bey öncelikle çözüm önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ustam bahsettiklerinizi yaptığını söyledi ama çözüm olmadı. Turbocumuz İzmir e gelirsek orada ayarlayacağını söylediği ve yapacak bir şey kalmadığı için atlayıp...

4. yhyyldrm

Öncelikle herkese iyi akşamlar, Keyifle bindiğim 2007 model 1.9DDİS Grand Vitara aracım bir ayı aşkın süredir beni üzüyor. Meseleyi elimden gediğince kısa anlatayım. Dik rampa çıkarken veya araç 120nin üstüne çıktığında devir göstergesi tarafında kutu içinde zikzak şeklinde arıza lambası yakıp...
  5. yhyyldrm

2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Öncelikle aracınızı kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Ben de bir hayli aynı araştırmaları yaptıktan sonra geçen yaz tesadüfen lastikçide orijinal ölçülerde TOYO OPEN AT bulup aldım. Fiyatı da 275TL idi. Hem fiyatı uygun hem de gayet...

6. yhyyldrm

çanakkalede suzuki usta tavsiyesi?

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Tekrar merhaba Niyazi Bey, Galiba siz ve benden başka konuya yazan Çanakkaleli yok.Malesef dediğiniz gibi şehrimizde iş yaptırmak her konuda zor.Ustalar, esnaf paraya ve çalışmaya ihtiyacı yokmuş gibi davranıyor. Ustalığının iyi olduğu konusunda referans...

7. yhyyldrm

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Merhabalar, Konuya son mesaj yazılalı bir yıldan fazla olmuş.Geçen zaman içinde acaba bir gelişme oldu mu diye merak ettim. İlan suzuki ustası olarak başlamıştı. Bir usta belirlenebildi mi? Benim suzinin 120000 bakımı geldi mesela. Çanakkale de yaşayan...
  8. yhyyldrm

GV 2008 1.9 dizel için yardım...

Ynt: GV 2008 1.9 dizel için yardım... Hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun. İki yıldır severek kullandığım 2007 Dizel GV ilk aldığım zaman bahsettiğiniz ikazı veriyordu.Cihaza bağladığımızda çıkan arıza kodu kızdırma bujisi arızasını işaret ediyordu. Servisinde 90 tl gibi bir fiyata...
  9. yhyyldrm

GV 1.9 DDIS Radyatör

Merhabalar, Aracımın radyatöründe kimsenin aklına bile gelmeyecek bir sebeple delik oluştu.(muhtemelen seyyar aydınlatma olarak kullanılan basit bir ampulün kırılması ve parçasının radyatörün önüne düşmesi, aracın titreşimiyle zaman içinde cam parçasının radyatörü delmesi) Servisteki ustayı...

10. yhyyldrm

M şeklinde bir ışık yanıyor

Ynt: M şeklinde bir ışık yanıyor Aracımı 2. el aldığım için 60 bin bakım maliyeti konusunda detaylı bilgi sahibi değilim. Bende bahsettiğiniz ışık sürekli yanıyordu. Cihaza bağlayıp arızayı sildiğimizde siliniyor ama aracı çalıştırınca tekrar çıkıyordu. Serviste kızdırma bujilerinden biri...

11. yhyyldrm

M şeklinde bir ışık yanıyor

Ynt: M şeklinde bir ışık yanıyor Merhabalar; eğer yanlış anlamadıysam benim aracımda da aynı uyarı çıkmıştı. Sebebi kızdırma bujilerinden birinin arızalı olmasıymış. Serviste değiştirildi ve sorun çözüldü.
  12. yhyyldrm

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Merhaba ÇANAKKALE de yaşayan arkadaşlar, Ne zaman buluşuyoruz bakın havalarda güzelken biryerlerde buluşalım ne dersiniz, Ben listeye başladım buluşma tarihini birlikte tespit ederiz. Hadi arkadaşlar haber bekliyorum. Sağlıkla kalın. Merhabalar, Niyazi...

13. yhyyldrm

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 'Hoşgeldin' diyen arkadaşlara teşekkür ediyor, benden sonra gelen arkadaşlara da 'Hoşgeldiniz' diyorum. :)
  14. yhyyldrm

Ynt: çanakkalede suzuki usta tavsiyesi? Merhaba Arkadaşlar, Adım Yahya.Ben de bir Suzuki sahibiyim.Çanakkale'de her nekadar yollarda muhtemelen görüşüyor olsak da hiç birinizle tanışma fırsatım olmadı. Böyle bir tanışma organizasyonu olursa katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.
  15. yhyyldrm

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çanakkale'den selamlar, Gezenbilir'le 1,5 yıl önce hem avda,kırda,bayırda hem de şehir içinde kullanmayı düşündüğüm bir araba arayışı sırasında tanıştım. LR Freelender 1 ile başlayan araştırmalarım 2007 5K GV 1.9 DDİS ile geçtiğimiz Mart ayında son buldu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR