Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yardım Lütfen "Kiralık Karavan"
Teşekkür ederim ilginize ama kış sezonu karavan satmak deveye hendek atlatmaktan daha zor olur. Ayrıca alabilecek kadar param yok, kiralamak en doğrusu.
Teşekkür ederim Haldun bey görüştüm firmayla, bir önceki mesajıma ekledim bilgileri ama daha uygun fiyatlı bulmaya çalışacağım.
Önerdiğiniz firma ile bir görüşeyim. Sahibinden kiralıklar 100-250 TL arasında bulmak mümkün ama firmanın kurumsallığını bilemiyorum tabi, gidip yerinde görüp karar vermek lazım.
EK : Casavan ile görüştüm, 2 tip araçları var. Büyük araç 320 TL Küçük araç...
Merhaba, yaz tatili için eşimle bir değişiklik olsun niyetindeyiz ve karavanla 2 haftalık ege turu yapmayı planlıyoruz. Karavanımız olmadığı için kiralamayı düşünüyoruz ama bu konuyla alakalı daha önce tecrübem olmadığından sizlere sormak istedim.
Temmuz ayı için karavanını kiralamak isteyen...
Ynt: Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar
Everestte ilk Türk isimli kitabında ilk tırmanışını anlatmış, dağcılığa ilgi duyan duymayan herkesin okumasını tavsiye ederim. Oksijensiz denemesinde de başarılar diliyorum.