Arama sonuçlarınız

1. nebre

Ambulans Aracimi Sökme Ve Sifirdan Başlama Çabam.. :(

1993 Model Usa Ford Econoline E350 7.3l Dizel 8 Silindir E4od SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. nebre

Ambulans Aracimi Sökme Ve Sifirdan Başlama Çabam.. :(

Öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. 2012 yılında aynı araç aynı düşünce ile yola çıktım aracın birçok şeyini yeniledim o zaman Ebay ve Paypal henüz ülkeyi terkettirilmemişti vaktim ve yerim müsait olduğu için herşeyi kendim yaptım. Projeyi...
  3. nebre

1993 Model Usa Ford Econoline E350 7.3l Dizel 8 Silindir E4od

- SAHİBİNDEN ARAÇ FAZLALIĞINDAN SATILIK EMSALSİZ BİR AMERİKAN - 1+1 YOLCU MOTORLU KARAVAN RUHSATLIDIR - 2016 YILI MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ 121,50 X 2 = 243 TL - 12.08. 2017 TARİHİNE KADAR MUAYENESİ VAR. (YILLIK) - 1992 MODEL FORD ECONOLİNE E350 - ORJİNAL 99.000 MİL YAKLAŞIK 150.000 KM - 8...

4. nebre

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Merhaba Taner bey , sabrınız yeterse 1. sayfaya kadar verilen mücadeleyi okursanız iyi olur. Burası Türkiye dedirten örneklerden biri bizimkisi. Sinan ÇETİN motokaravan alırsa sorunumuz hallolur zannımca :)
  5. nebre

Motokaravan Sigortasi

6. nebre

20k 3220 tescil plakalı 1992 model ford econoline 2 kişilik motokaravanıma Sigorta Şirketlerinden gelen teklif bilgileri yer almaktadır. 08/10/2016 07:48 saati itibariyle YAŞASIN İLERİ DEMOKRASİ :))))) Sigorta Şirketi Teklif No Prim (₺) Açıklama İletişim AIG SİGORTA - - Teklif verilmedi. (KOD...

7. nebre

Arazide De Gidebilecek Max 20 Bin Tl Araç Arıyorum

Otomobil > Audi > 200 Serisi > 2.2 | 1985 MODEL AUDİ 200 TURBO QUATTRO
  8. nebre

Sayın SAİM EFE , Bimer Başvuru Numaranız :1086047 Sayın Saim EFE 11.11.2015 tarihli ve 1086047 sayılı BİMER başvurunuz 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu, Karayolları Trafik Yönetmeliği, uygulama talimatları ve ilgili mevzuatlar kapsamında incelenmiştir. 2918 sayılı Karayolları Trafik...
  9. nebre

Sayın SAİM EFE , Bimer Başvuru Numaranız :1086047 Söz konusu araç türü için 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde "Özel Amaçlı Taşıt" ve "Kamp Taşıtı" tanımı bulunmasına rağmen, motorlu karavanlar trafik tescil işlemleri yapılırken ruhsatlara Kanunda yer...

10. nebre

Trafik Sigortasi Kampanyasi Için Liste

Buğra kardeşim çok teşekkürler çabaların için. Aracım için verilen teklifler allianz 3.568,62 TL ak: 2687,47 TL Anadolu: 2.923,95 TL Ankara: TEMİNAT VERMİYOR GROUPAMA:7.006,54 TL GÜNEŞ: TEMİNAT VERMİYOR KORU: TEMİNAT VERMİYOR MAPFRE: TEMİNAT VERMİYOR Bu gidişle kafayı sıyırıp SARAY...

11. nebre

Saygılı vatandaş uslubundan anlamayan bu ş..sizlere anladıkları dilden yazmak suçmudur ?
  12. nebre

Konu ile ilgili başvurularım 939910 16.11.2013 Başvuru Metni: Motorlu Karavan Zorunlu Trafik sigortası için anormal fiyatlar talep ediyorlar. 20K3220 Tescil Plakalı 1992 model Ford Motorlu Karavanım için 8000 ila 866 TL teklif verdiler. Mecburen en ucuz teklifi veren halk sigortadan yaptırmak...

13. nebre

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Araştırmalarım sırasında aşağıdaki bilgiye ulaştım. Her ne kadar sigorta ile ilgili değilse de muayene süresini 2 yıla çıkarmak için girişimde bulunan vekilimize de durumu anlatan mail yolladım...
  14. nebre

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sigortayla ilgili her yeri rahatsız ediyorum ama sonuç hüsran :) Sayın SAİM EFE; Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezine 17/07/2014 13:58 de ilettiğiniz talebiniz incelenmiştir; Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, Hazine Müsteşarlığı tarafından...
  15. nebre

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Aradan bir yıl geçti hala sorunumuza çözüm bulamadık. Bu gün BİMER e tekrar başvuru yaptım. Emekli devlet memuruyum. Yılda sadece bir kaç ay kullanıp ortalama 5 bin kilometre yaptığım karavanım için Sigorta şirketleri tarafından istenen Zorunlu...

16. nebre

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası Merhaba arkadaşlar, çabalarınızı takdir ediyor, elimden gelen desteği veriyorum ama Ülkemizin geldiği bu noktada her şeyden umudumu kestim. Karavanımı kuş uçmaz kervan geçmez bir dağ başına çekip, yaklaşan olursa "dur kimdir o eller havada yaklaş" filan...
  17. nebre

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Haberlerde sayın Bakanımız 299 tl den yüksek uçak bileti satın alan olursa bana yazsın ded, aklıma hinlik geldi :) http://www.binaliyildirim.com.tr/iletisim Sayın Bakanım, Uçak biletlerinde tavan fiyat uygulamasına geçmenizi takdir ediyorum. Aynı...
  18. nebre

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası imza işlemi tamamdır.

19. nebre

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası http://www.hazine.gov.tr/default.aspx?nsw=n0zoGEH9hXwRmgY5VXZgNQ==-H7deC+LxBI8=&nm=336 20 K 3220 tescil plakalı 1992 model Motorlu karavanıma Trafik sigortası yaptırmak için tüm firmalardan teklif aldım ancak Fahiş fiyatlar istediler. (8000 ile 866...
  20. nebre

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri