Arama sonuçlarınız

1. Z

Mart Ayında Bolu Yedigöller ?

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? Umarım denk gelir bana zarar vermeyecek yaban hayvanlarda izleme fırsatı bulunurum :) Peki oraya giderken onceden haber vermek gerekiyormu bi yere telfn vs. girişte ücret varmı yada denetim varmı? Cadır başına ücret vb.?

2. Z

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? ben daha cok 'müthiş zevkli bi ortam sizi bekliyo' kelimenizle ilgileniyorum. Sessiz olsun ama ürkütücü olmamasını yeğlerim :) Gerçi grup erkek ağırlıklı olacak, bu o konuda epey bi yardımcı olacaktır. Hem ürkütücü olmasıda meceranın bir parçası değilmi...
  3. Z

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? Acaba neden mart ayından sonra gidilmeli? 19 mart ta gidersek sizin düşündüğünüz, bizi bekleyen zorluk/lar nelerdir? Bu arada biz neden o tarihte gitmek istiyoruz, hepimizin Nisan 20 sine kadar farklı tarıhlerde sınavı var :) :) O tarihte cok uzak ve o zaman...

4. Z

Ynt: Mart Ayında Bolu Yedigöller ? Tavsiye için teşekkür ederim. Linkte epey fikir verdi, sanırım daha oncede göz atmıştım. Diğer görüşleride merakla bekliyorum...
  5. Z

Herkese merhaba... Siteyi bayadır takip ediyorum ve artık size katılma zamanım geldi diye düşünüyorum. Herneyse :) Ben Eskişehirde Öğrenciyim ve yakşalık 9 arkadaş 19 Martta Bolu Yedigöllerde 3 günlük bir kamp yapmak istiyoruz. Benim sizlere sorum o tarihte orada Sıradan çadırlarla ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR