Arama sonuçlarınız

1. O

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Takip.

2. O

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Elinize sağlık çok zevkle okudum. Israrla takip...

3. O

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland Uzak doğu ve insanı bana hep sempatik gelmiştir. Güzel tecrübeler...Yataklı otobüs de fena fikir değilmiş yani..
  4. O

MAGIRUS DENEYİMLERİM.

Ynt: MAGIRUS DENEYİMLERİM. Tüm motorlar deutz marka. zaten 2010 a kadar iki tip motor var 912 sesli ve 912 sessiz tip diye. ama 2010 ne tip bilmiyorum.

5. O

MAGIRUS DENEYİMLERİM.

Ynt: MAGIRUS DENEYİMLERİM. 2005 e kadar yaklaşık 20 sene minibüsçülük yapmıştık. Baba mesleğimiz idi yani.. Aracın sağlamlığına bir kaç hatıratımız var. 88 model 80S4.5 (bu arada arkadaşımızın araba sanırım 80S5.5 modeli ) vardı eski modeller kontaktan değil motor ile şoförün arasında vitesin...

6. O

KARGI İLÇESİ

Ynt: KARGI İLÇESİ Pelitözünden geçen otoyol açıldı mı?
  7. O

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) tkp. mümkündür. :) :) :)
  8. O

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? İşin aslı oyladım oylamasına da... Japon ile (hassaten toyota ile) dacia macia aynı klasmanda olması CAİZ değildir. Nedeni mi? elbette kanıtlanmış sağlamlık ve ucuz işletme maliyeti. Ben hep demişimdir, (teşbihte hata olmaz diyerek) japon araçları köylü kadını...

9. O

Satılık L200 için 6x139,7 mm negatif offsetli jant

Ynt: Satılık L200 için 6x139,7 mm negatif offsetli jant ewet ilanı kaldırdık. çünkü bir arkadaş alıcı oldu ancak sonradan vazgeçti. tekrar ilan vermeye de benim elim ermedi ilgilenirseniz 212 423 2828 den hafta içi ulaşabilirsiniz.

10. O

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı 38-40 lastik maxxis de var. maxxisi AKO satıyor. tanesi 1000 tl civarı sanırım www.abdulkadirozcan.com.tr/ ancak ekonomi açısından 4x4 traktörlerin ön lastikleri 9.50-20 (280/85R20) denenebilir. Trakyada bolca çıkma vardır sıfır almadan önce denenebilir...
  11. O

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Bende daha önce böyle bir proje için detaylı bir araştırma yapmıştım. Hatta Tayland da özel offroad amortisörleri üreten ve aynı zamanda ürün ithal ettiğimiz firma ile de iletişime geçmiştim. Ben de 1200 kg hesap yapıyordum fakat onlar muadil örnekler...

12. O

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı takip
  13. O

Al sana L200 yükseltme!

Ynt: Al sana L200 yükseltme! Benim thaili arkadaşa bu yorumu anlatsam acaba neresiyle gülerdi. Zaten adamlar işe yaramadığı için bu işleri yapıyorlar, sırf bizim gibi get ile yükseltmeyi marifet sananlar yorum yapsın diye ;D ;D ;D
  14. O

Al sana L200 yükseltme!

Ynt: Al sana L200 yükseltme! Bu uygulamanın Tuv de sorun olmayacağını bilsem, kesinlikle uygularım. Bu arada Tayland da bu işlemi yapmak yasal. Ama bizde o yasak bu yasak, ondan sonrada niye bu ülkede girişimci yok niye fikir üretilmiyor diye özellikle politikacılar hariçten gazel atılıyorlar.

15. O

Al sana L200 yükseltme!

Ynt: Al sana L200 yükseltme! devam
  16. O

Al sana L200 yükseltme!

Ynt: Al sana L200 yükseltme! Devam
  17. O

Al sana L200 yükseltme!

Ynt: Al sana L200 yükseltme! resimlere devam

18. O

Al sana L200 yükseltme!

Şimdi bunu yapsak TUV den geçermi?
  19. O

Mega lifted l200

Ynt: Mega lifted l200 Cevap için geç oldu ama birinin beni anladığına sevindim :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri