Arama sonuçlarınız

1. N

Kaz Dağları için Rota Önerileri.

Merhaba Nisanın ilk haftası Kaz Dağlarına gitme düşüncesindeyim. Daha önce Evciler üzerinden Kaz dağlarını aşmış Zeytinli'ye varmış idim. Bu seferde niyetim Bandırma'ya feribot ile gidip, Kaz Dağlarında 3 ila 4 gün geçirmek. Motor Husky TE yani offroad'a uygun. Kaz Dağları üzerinde rota...

2. N

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Şu an DL1000, ve Husky TE610 . İlk motorum 1994'te aldığım XT600E idi. Son derece basit bir o kadarda sağlam makine idi. Bir yerde TE ile ilk günlere geri döndük. Te daha hafif ve daha güçlü. Daha sonra bir süre 98 Transalp kullandım. Oldukça da memnun idim. Son...
  3. N

ÖTV İndirimi Motosiklet Satışlarını Patlattı...

Ynt: ÖTV İndirimi Motosiklet Satışlarını Patlattı... Gerçek satış rakkamlarını verirlerse kıyaslama şansımız olur ama, 125cc altı motorlar zaten ekonomik idiler. Önemli olan trafik kültüründe motosiklete yer verilmesi. Özellikle Istanbul'un trafik sorununun çözümü için motosiklet kültürünün...

4. N

Bedil Köyü Kampı 2008

Ynt: Bedil Köyü Kampı 2008 Merhaba, Bedil'de bu 2. buluşma idi. Aynı tarihlerde Bedil'de toprağa saygı günleri düzenleniyor. Tüm yurttan Bedil'liler köyde buluşuyorlar. Topluca ağaç dikiliyor. Akşam dev ateşin karşısında sinsin dansı yapılıyor. Gündüz kermes, açık arttırma futbol turnuvası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri