Arama sonuçlarınız

1. burkinafaso

D-max İme Yaptığım Değişikler

Ustad eklediginiz fotolar icin cok tesekkurler. Muazzam bir is yapmissiniz ve kendi el emeginizle cok daha degerli olmus. Ne yazik ki cogumuzda sizdeki kadar gelismis beceriler yok ve sizden ogrenecek cok seyimz var. Selam ve hurmetler. Lenovo A7600-H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. burkinafaso

Son Durum

Lenovo A7600-H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. burkinafaso

Son Durum

Ozur dilerim uzun zaman cevap yazamadim. Bahsettigim regulatorun fotosunu gondermeye calisacagim Lenovo A7600-H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. burkinafaso

Son Durum

Aynen katılıyorum. Yahşi Beyin aracına da kayseride yapılan bakım ve uygulamalarda yanlışlar vardı. Yaşanmış deneyimlerden daha iyi usta yok gerçekten. Örneğin mazot pompa regülatörü bu araçların klasik arızaları ve oldukça tehlikeli. Araç seyir halindeyken bile aniden stop edebiliyor. Orijinal...
  5. burkinafaso

Son Durum

Evet üstadım Yahşi Beyin aracı çok teşekkürler. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. burkinafaso

Son Durum

Sağolun araç harika tavsiye ederim 4x4 otomatik. Bakımlarını düzgün yaptırın milyon km binin. Yakıt racechip den sonra 10 ve 12,5l ye düştü. Öneririm. Temiz bitane bulun alın. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. burkinafaso

Son Durum

Selam arkadaşlar Dmax forumu epeydir aktif görünmüyor. Hala aktif arkadaşlar var mı? Aracım bir forum üyesinin eski aracı Kayseri off road kulübü başkanının aracını aldım. Bakımlarını tamamladım şimdilik çok memnunum. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,959
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri