Arama sonuçlarınız

1. erdo37

Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında... çeki demiri : römork takarak yollarda dolaştığımız için trafikdeki can ve mal güvenliğini etkileyebilecek bir unsur. o yüzden proje ve ruhsata işli olmasına muayenede kesinlikle bakıyorlar. ağır kusur olarak geçiyor TUV listesinde.. şaseye doğrudan...

2. erdo37

Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında... tampon içinde vinçle muayeneye girdik hiç bir şey demediler vinçle alakalı olarak. ruhsata da işli değil sorun yok yani korkmayın. mayıs 2011
  3. erdo37

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları geçmiş olsun hendeklere dik girmemek lazım. bir de hendeğin bir kenarı bu kadar yüksekse hiç gerek yok sonuçta hoş vakit geçirmeye gidiyoruz mecburiyete değil

4. erdo37

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları -3 kapılı takılmazdı ters takla atarak kurtulurdu. pozisyon gerçekten zor bir pozisyon hi jackle popyu kaldırıp arka tekerlerin altına taş vs doldurulursa rahatlıkla kurtulur çekerken zarar gördmü merak ettim
  5. erdo37

Vitara 1993 Kısa

Ynt: Vitara 1993 Kısa koray onu canavar yapar artık

6. erdo37

MANAVGAT VE ÇEVRESİ OFF-ROAD HAZIR PARKUR ROTALARI

Ynt: MANAVGAT VE ÇEVRESİ OFF-ROAD HAZIR PARKUR ROTALARI AKSEKİ ÇİMİ YAYLASI 37/01/45.06 K 31/50/58.34 D ÇİMİ köyünden doğuya doğru ilerliyoruz . köy 1234 m yayla 1723m irtifada

7. erdo37

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... kesinlikle katılıyorum kardeş klüp olarak etkinliklerinizi takip edemiyoruz maalesef 70 küsür sayfa olmuşsunuz araya sohbet katarak
  8. erdo37

MADOSK Akseki -ÇİMİ yaylası gezisi ve kardelen fotosafarisi 20 mart 2011

yolumuzun bu kez çok büyük bölümü asfaltdır. off-road değil on -road bir etkinlik olacak karlar erimeye kardelenler çıkmaya başladı. kardelenleri koruyalım amacımız sadece fotograflamak olmalı. zaten gezenbilir üyesi doğaya bir şey bırakmaz, doğadan bir şey getirmez ;) Katılımları bekliyoruz
  9. erdo37

MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011)

Ynt: MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011) bunlarda fevzi hocanın çektiği fotolar

10. erdo37

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları çok teşekkürler maşallahı var cinalinin tek bir yerde zorlandık. oda 45 derecelik merdiven misali kayalardan oluşan dik bir yangın müdahale yolunda çeki halatı ile lanrover defender ın arkasına takıldık öyle çıktık baskı balatayı zorlamamak için.. 1300 cc...

11. erdo37

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları keçi çaydan geçiyor
  12. erdo37

Ynt: MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011) Kia sorento ileriki dönemde ,herhalde populer bir off road aracı olacak sanırım. alçak yanak geniş taban asfalt tipi lastikle bile yaptıklarına bakılacak olursa...

13. erdo37

Ynt: MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011) --
  14. erdo37

Ynt: MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011) güzel bir etkinlik oldu hepinizin eline sağlık. karpuzçay ın sağıda soluda yol vermedi ekibe.. ancak karpuz çayın bizzat kendisi yol verdi . :o asfaltdan inince kuzeye doğru çayı solumuza aldık 3 km sonra heyelan...
  15. erdo37

Ynt: MANAVGAT VE ÇEVRESİ OFF-ROAD HAZIR PARKUR ROTALARI KARPUZ ÇAY TAŞKESİĞİ PARKURU 12/03/2011 DE keşife gidiyoruz yol notları daha sonra

16. erdo37

Ynt: MANAVGAT VE ÇEVRESİ OFF-ROAD HAZIR PARKUR ROTALARI SİVRİ BELİ PARKURU Başlangıç 36/51/18.22K 31/27/11.34D Bitiş 36/54/51.58K 31/26/55.36D PARKUR ÖZELLİKLERİ: Orman yolu olarak açılmış bir yol ..Çok dik yamaç kenarında seyreden virajlı bazı yerleri...
  17. erdo37

MADOSK olarak geçtiğimiz etapları google earth üzerinden işaretliyoruz. yolu düşenlere kolaylık olması amacıyla EMZİKLİ DERESİ parkuru başlangıç ve bitiş noktası aynıdır.36/50/00.64 kuzey 31/27/46.43 doğu koordinatından etap başlıyor. PARKUR ÖZELLİKLERİ: Yazın sıcaklarda çok bir özellik...
  18. erdo37

Yapay Off-Road Parkuru İnşası Konusunda Teknik Yardım

Ynt: Yapay Off-Road Parkuru İnşası Konusunda Teknik Yardım Sayenizde olay kafamızda şekillenmeye başladı gibi

19. erdo37

Yapay Off-Road Parkuru İnşası Konusunda Teknik Yardım

Ynt: Yapay Off-Road Parkuru İnşası Konusunda Teknik Yardım reis in video yu izledilkten sonra kesinlikle eğitim ve eğlence amaçlı olmasını öngörüyoruz. video daki parkur hard drive olmuş daha yumuşak hatlar olabilir.
  20. erdo37

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları evet doğru ta kendisi teşekkürler iyi dilekleriniz için

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri