Arama sonuçlarınız

1. çelebi 61

96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım?

Ynt: 96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım? öncelikle çok teşekkür ederim fakat hakan abiyi iyi tanıyorum ormandan çıkmalara beşyüz istiyo oda % 100 değil bilemiyorum kararsızım taktırdımmı %100 kilitli olsun diyorum sizce ne yapmalıyım

2. çelebi 61

96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım?

Ynt: 96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım? evet toyota kullanıcısı arkadaşlardan yardım bekliyorum
  3. çelebi 61

Ynt: 96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım? taktırmak istiyorum defransiyeli değişmemmi lazım yoksa kilitlerinimi tedarik etmem lazım nerden bulurum bu kilitleri bu kilit denilen şey nasıl bişeydir tahmini bu işin maliyeti bana ne olur yardımlarınız...

4. çelebi 61

Ynt: 96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım? umut söylediğinizi aynen yaptım aracın arka iki tekerinide yerden kestim ve tekeri döndürmeye başladım fakat diğer taraftaki teker çevirdiğim tekerin aksi istikametine dönüyor
  5. çelebi 61

Ynt: 96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım? deniycem yardımlarınız için teşekkürler

6. çelebi 61

aracım orjinal 2.8 kilitli defransiyelmi değilmi nasıl anlarım konunun uzmanlarından yardım bekliyorum

7. çelebi 61

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi sayın abilerim canınız sıkıldıkça liste yapıyorsunuz eski liste ne oldu? yada yeni liste niye?
  8. çelebi 61

Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım emeğinize sağlık hakkaten canavar olmuş bende yeni yaptırıyorum ön tamponu kaça yaptırdınız ve nerede yaptırdınız yapan kişi ile irtibat kurmama yardımcı olabilirmisiniz saygılarımla
  9. çelebi 61

2.8 hılux'a orjinal turbo olurmu?

Ynt: 2.8 hılux'a orjinal turbo olurmu? teşekkür ederim baktım fakat bulamadım daha somut yardımlar bekliyorum

10. çelebi 61

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende yeni sahip olduğum aracımı bugün itibariyle yaklaşık birbuçuk ay sürecek bir tadilat çalışması için trabzondaki TOYOTA servis atölyesine indirdim sizlerinde önerileri benim için çok kıymetli konunun duayenlerinden alacak olduğum fikirler...

11. çelebi 61

2.8 hılux'a orjinal turbo olurmu?

bende 2.8 hılux var 96 model bu araca ait orjinal 2.8 turbo varmıdır,taktırmak sizce doğru olurmu?
  12. çelebi 61

Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum araç gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun şu anda bende 96 model topluyorum jant lastikler neye mal oldu ayrı ayrı fiyat belirtirmisiniz

13. çelebi 61

Hilux Aksesuar ve Yedek Parça Tedarik İçin Yardım

96 hılux aracım için yan çamurluk kabartmalarına ihtiyacım var konu ile ilgili bilgi verebilecek olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  14. çelebi 61

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi
  15. çelebi 61

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 96 hılux'a yan çamurluk kabartması ve schnolker takacam bu parçaları EN UYGUN nerden ve nasıl tedarik ederim NOT( yazacağım incilazca kelime hatalarımdan dolayı şimdiden özür)

16. çelebi 61

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Adım cenk trabzon toyota bayiinde araç satış danışmanı olarak çalışmaktayım 33 yaşına az kaldı 8 yıllık evliyim va iki çocuk babasıyım kısa bir süre önce 96 model 2,8 hılux çift kabin araç aldım bazı parçalara ihtiyacım var bu konuda yardımlarınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri