Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011)
adnan abi resimlere daha yeni baktım süper görünüyor eeee orda olmak ve fotoları çekmek ayrıca alabalık yemek daha bi güzeldi.yaptığın her şey için eline sağlık bir sonraki kampta yine görüşmek dileği ile.
Ynt: Defender'a Uyan Yedek Parçalar
benim başımdanda debriyaj merkezi ile ilgili problem geçti.içinde karıncalanma olmuş tamir takımını değiştirdim fakat bir müddet sonra yine problem yapmaya başladı.yağ takviyesi yaparak bir müddet kullandım fakat randuman alamadım.merkezi söküp yine tamir...
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)
harika bir gezi olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık inşallah başka organizasyonlarda görüşmek üzere
Ynt: Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (21 Mart 2009)
Şenol hocam ellerine sağlık görüntüler harika tabiki orda olmak daha bir harikaydı gelemiyenler çok şeyler kaçırdı.(Mezeci67)tabiki.
Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)
sayın müdürüm senin gelemiyeciğinden dolayı çok üzüldüm ne yap ne et gelmeye çalış çok şeyler kaçırabilirsin ama gelemesende alabalıkları yerken aklımızda olacaksın