Arama sonuçlarınız

1. A

Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye

Ynt: Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye Darısı başımıza :) Gönlünüze, emeğinize sağlık. Paylaşımınız için teşekkürler.

2. A

Denizli - Işıklı Göl ve Saklı Göl

Ynt: Denizli - Işıklı Göl ve Saklı Göl Işıklı göle bayıldım. Yeni bir rota fikri oluşturdunuz kafamda. Paylaşım için teşekkürler.
  3. A

05 Haziran günü ASOS'a gittik cicilerimizle,

Ynt: 05 Haziran günü ASOS'a gittik cicilerimizle, paylaşımınız için teşekkürler. hep gitmek isteyipte bir türlü gidemediğim bir yer asos. emeğinize sağlık.

4. A

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Ellerinize sağlık harika bir tekne olmuş. gel emeklilik gellll. Yeni çalışmanızda başarılar dilerim.
  5. A

Sığacık

Ynt: Sığacık Bende bir sığacık hayranı olarak sakinlik ve tertemiz bir deniz ve ucuz yeme içmenin adresi olarak herkese tavsiye ediyorum. Paylaşım için teşekkürler.

6. A

Kayseri Erciyes Tekir Yaylası Gezimiz (22 Ocak 2011)

Ynt: Kayseri Erciyes Tekir Yaylası Gezimiz (22 Ocak 2011) Yıllardır görmediğim yerleri tekrar görebilmek çok güzeldi. Paylaşımınız için teşekkürler.

7. A

Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010) Yaza kadar bir yere gidemeyecek olan bana, bu güzel paylaşımınızla yaşattığınız güzel duygular için binlerce teşekkür.
  8. A

Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...

Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler... Süper bir gezi olmuş hocam. Yeni bir rota fikri oluşturdunuz aklımda. Paylaşımınız için teşekkürler. :)
  9. A

Kovada Gölü

Ynt: Kovada Gölü Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız verdiğiniz bilgiler ve fotoğraflar harika. bir an önce gidebilmek istiyorum. İnşaallah :)

10. A

Patara, Kalkan, Kaş Gezimizden Fotoğraflar :))

Ynt: Patara, Kalkan, Kaş Gezimizden Fotoğraflar :)) süper olmuş, yıllar önce aynı yerleri gezmiştim tekrar hatırlamak harika hissettirdi. yatlara seslenişine bayıldım, aynen katılıyorum :D teşekkürler.

11. A

mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum

Ynt: mescit dağları-yedigöller-tortum erzurum Çok güzel bir gezi Paylaşım için teşekkürler.
  12. A

Kıyı Karadeniz

Ynt: Kıyı Karadeniz Harika bir gezi, harika fotoğraflar, harika anlatım. İnanın ağzımın suyu aktı ;D Paylaşım için teşekkürler.

13. A

Döşovolarla Ege turu

Ynt: Döşovolarla Ege turu Süper bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler. Darısı başımıza. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.