Arama sonuçlarınız

1. SelimSeker

Suzuki Vitara Hardtop

Ynt: Suzuki Vitara Hardtop Elinize saglik cok guzel gorunuyor. Sadece samurai icin sofor ustu yani kucuk olan parcayi almak istiyourm bir fiyat verir misiniz? ayrica tamami ne kadar ?

2. SelimSeker

Satılık 4 Adet Mangels 10" Jant ve 33x13.5 15 Maxxis Mudzilla

Ynt: Satılık 4 Adet Mangels 10" Jant ve 33x13.5 15 Maxxis Mudzilla Merhaba, bu jant lastik takimi suzuki samurai icin uyuyor mu / uymasi icin ne yapmam lazim ? Samurai i daha yukseltmedim ne kadar yukseltmem lazim minimum ? tesekkurler.
  3. SelimSeker

Acil Satılık - 33x13.5x15 Maxxis M8080 Lastikler

Ynt: Acil Satılık - 33x13.5x15 Maxxis M8080 Lastikler Merhaba; Lastikleri almayi dusunuyorum. Suzuki samurai'a uyar mi ? mevcut jantlari herhalde ise yaramaz.. bu lastikler icin ne abatta nasil bir jant almam lazim. Off road'ta yeniyim. Gorusleriniz benim icin onemlidir. Ayrica arabayi daha...

4. SelimSeker

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki Jimny-2004) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  5. SelimSeker

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. Çok teşekkür ederim usta, Ahmet Usta ile irtibata geçeyim ben o zaman en kısa zamanda.. Lastikler için o kadar param yok malesef :-\ artık 2.el düzgün birşey bakayım bende :)

6. SelimSeker

Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli

Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli Ona bıranda için mesaj atmıştım ama bilmiyordum bu işleride yaptığını. en kısa zamanda gideceğim yanına :) Çok teşekkürler :)

7. SelimSeker

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) Merhaba Ahmet bey. Benim samurai'nin arka bırandasının yenilenmesi gerekiyor.. çok kaliteli bir kumaştan olmasına gerek yok, su geçirmesin idare etsin yeter.. kumaşı dahil bir fiyat verebilir misniz. Antalya'dayım getireyim birlikte yapalım. iyi günler.
  8. SelimSeker

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. Dursun Usta merhaba, samurai'nizi inceledim mükemmel olacak inş :) Bende bir samurai aldım aynı sizin gibi kendim toplamak istiyorum.. şimdilik çok param yok azil yapılması gereken masraflarını hallettim direksiyon kutusu vs gibi şimdi yükseltme ve...
  9. SelimSeker

Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli Antalya'da suzuki kullanan yok mu :) Özellikle yükseltme işleminde çok yardıma ihtiyacım var.. Kimse anlamıyor mu bu forumda ?

10. SelimSeker

Merhaba; Antalya'da şuan bir samurai toplatıyorum, aracı kendim toplatmak için ucuz aldım ve masraf istiyor.. Suzuki parçalarını en uygun yollardan nasıl temin edebilirim ? Direksiyon kutusunun değişmesi lazım ve arazi şanzumanın da bazı parçaları eksik.. Onun dışında Antalya'da Suzuki'yi...

11. SelimSeker

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı Merhaba; samurai icin dodik yapiyor mu usta? Resimdeki ornek gibi... Sanirim XJ'ninkinden ucuz olur 4 parca..
  12. SelimSeker

Samurai vs Defender ?

Merhaba; Ben TC vatandasiyim ve Kibris'ta yasiyorum. Bir Daihatsu Feroza sahibiydim daha yeni sattim. Kibris'taki arabalar inanilmaz derecede dokuk 93 model Feroza 80 model kivamindaydi.. Anlayacaginiz buradaki arabalardan baya bir biktim usandim... Turkiye'den bir araba almayi dusunuyorum...

13. SelimSeker

İngiliz - Otokar Yapımı Defenderlar arasındaki tüm farklar

Ynt: İngiliz - Otokar Yapımı Defenderlar arasındaki tüm farklar Merhaba; Bende bir defender almak istiyorum. Ingiliz uretimi ve Otokar uretimi Defender'larin yedek parcasi ne durumdadir? Otokar zannederim ki yerli oldugu icin daha ucuz olmasi lazim.. Peki Otokar'in yedek parcasi ingiliz'e uyar...
  14. SelimSeker

1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?..

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. Benim arabamin aynisi.. Feroza EL modeli. EL2 degil. farki hardtop'u yok ic dosemeleri az EL2'ye gore.. Ic dosemeleri problem degil cok fazla ama hardtop meselesi cok problem oluyor.. :/ Guvenlik ve sicaklik yonunden Turkiye kadar kotu...
  15. SelimSeker

Feroza yedek parca problemi

Ynt: Feroza yedek parca problemi Sagolun :) Sorun sayesinde bu formu bulmus oldum, bir nevi iyi de oldu :)

16. SelimSeker

Ynt: Feroza yedek parca problemi problemi hallettim :) radyatorcuye komple radyatoru temizlettik.. sanirim basincli su vs kullandi, araba hararet yapmiyor, artik rahatca binebilirim arabama :)) yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederim :)
  17. SelimSeker

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bu da benim atmaca :)
  18. SelimSeker

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? GEZEN FEROZALAR 1 ) Salih DALCI/İstanbul-Zeytinburnu/1993 Feroza EL2 2 ) Ayhan ERBAY/KOCAELİ-KARAMÜRSEL 1993 Feroza EL2 3 ) İsmail elikçioğlu/istanbul-G.O.Paşa 1993 Feroza EL2 4 ) İsmet ÖZ/İstanbul-Kadiköy/1991 Feroza EL2 5 ) İsmail...

19. SelimSeker

Ynt: Feroza yedek parca problemi Tayfun Agabey; Oncelikle cevapladiginiz icin cok cok tesekkur ederim :) Ilk etapta bizde radyator kapagindan suphelendik, degistirdik. Fakat hicbir degisiklik olmadi maalesef... Tamirci arkadas tum borulari kontrol etti kacak vs de gozukmuyor, araba su...
  20. SelimSeker

Ynt: Feroza yedek parca problemi Bir sekilde caresini bulmaya calisacagim artik.. tesekkur ederim.. Arabamida yeni aldim ufak ufak yaptiriyorum :) forumdaki feroza'lari gordukten sonra iyicene heves ettim bu ise :) Birsey daha sorayim, arabamin arkasi soft-roof (cadir) seklinde sizin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri