Arama sonuçlarınız

1. E

Satılık 96 XJ 4.0

Ynt: Satılık 96 XJ 4.0 ilginize çok çok teşekür ederim Sabri Bey.. aslına bakarsanız tip olarak bende kesinlikle XJyi tercih ederim ama yinede bazı konularda kafam karışıyor. ben evde bu araçtan almak için ev halkıyla savaşa girdim nihayet kazandım. motosikleti saymazsak bu tek araç olacak ve...

2. E

Satılık 96 XJ 4.0

Ynt: Satılık 96 XJ 4.0 sorduğum sorunun saçmalığından kafamın ne kadar karışık olduğunu anlamışsınızdır umarım :)
  3. E

Satılık 96 XJ 4.0

Ynt: Satılık 96 XJ 4.0 Teşekkür ederim Sabri bey.. SAmimi yaklaşımınıza karşı size birşey sormak isterim. arkadaşlarım benim kafamı bir hayli karıştırıyolar, şöyleki ben XJ hayranıyım ve bu araçtan bir tane benimde olmalı hatta düşük fiyatlı düşük modelli bir araçla konuşuyorum almak üzereyim...

4. E

Satılık 96 XJ 4.0

Ynt: Satılık 96 XJ 4.0 Selamlar... Hayırlı satışlar öncelikle... Aracınızı sahibinden de gördüm ve takip ediyorum ayrıca da çok güzel diri bir xjniz var. Bende hali hazırda almak için bir xj arıyorum fakat şu an bütçem sizin araca göre hayli uzak. almakta geciktiğim bir alacağım var, kısmet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri