Arama sonuçlarınız

1. P

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) o söylediğiniz kampı hiç duymadım.bizim geziyi resmi bir kurum organize ediyor.

2. P

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) ayrıca 19-20 nisanda istanbul'a foto turu düzenledik.program konusunda yardımcı olursanız sevinirim.tekliflerinizi bekliyorum.konaklamayı avrupa yakasında yapacağız.katkı yapacak arkadaşlara şimdiden tşk.ler.
  3. P

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) arkadaşlar aynı tarihlerde bizde resmi bir organizasyon kapsamında çanakkalede bulunacağız.orada görüşmek ümidiyle.inşallah denk geliriz. ;)

4. P

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyor en yakın zamanda bir faaliyette tanışmayı umuyoruz.
  5. P

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) profilinizi göremiyorum ankarada mı oturuyorsunuz

6. P

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) zerrin hanım fotoğrafçılara yönelik turlar düzenlemeyi düşünüyor musunuz

7. P

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) beratçığım fotoğraf ile ilgileniyor musun.nikonun yazısını profilinde gördüm de
  8. P

Ankara - Kızılcahamam - Haramitepe Zirvesi Doğa Yürüyüşü (6 Nisan 2008)

iyi akşamlar, yürüyüş gerçekten çok zevkli ve yorucu geçmişe benziyor.gruptaki kişileri bu tür faaliyetlere yönlendirdiğiniz için her türlü takdiri hak ediyorsunuz.umarım ben de programıma uyan bir faaliyetinize grubumla birlikte katılma şansı bulurum.
  9. P

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) muratçığım sakın benim yağmurlu havadan dolayı çekindiğimi zannetme.ne yağmurlar ,fırtınalar,denizler atlatıp gemimizi limana getirmeyi başardık.tabii ki grup tek kişiden oluşmuyor.diğerlerinin de düşüncelerine saygılıyız.gruptaki herkes aynı...

10. P

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arkadaşlar,bu geziye gitmeye karar vermeden önce hava raporu almanızı tavsiye ederim.bizim grup için ben de pazar gününe çubuk-karagöl tarafına faaliyet planlamıştım.fakat meteor u öğrendikten sonra iptal ettik.gerçi bizim amacımız fotoğraf çekmek olduğu...

11. P

Fotoğraf Gezileri

Ynt: Fotoğraf Gezileri sevgili mustafa,mesajları incelediğimde ocak sonunda en son iletişimin kurulduğunu gördüm.nisan ayında olduğumuza göre geçen süre içerisinde herhangibir faaliyet planlayıp planlamadığınızı merak ettim.önümüzdeki döneme ait faaliyet planınız mevcut mu?benim koordinatörü...
  12. P

Sinop Gezi ve Fotoğraf Faaliyeti

arkadaşlar,17-19 Mayıs tarihleri arasında SİNOP tarafına bir faaliyet düzenlemeyi planlıyorum.Başka bir düşüncesi varsa paylaşalım.

13. P

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam millet baktım sitede herkes fotoğraf ve gezi üzerine yazıyor,tam benlik bir grub diye düşündüm.umarım arkadaşlarla tanışırız da kanka seviyesine geliriz.nice faaliyetlerde görüşmek üzere.
  14. P

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Alpay Elgin Doğum Tarihi Ve Yeri: Memleket: Semt: Emek Mahallesi İlgi Alanı: fotoğrafçılık ve gezi faaliyetleri ile ilgileniyorum. Not: merhaba, gezenbilir ankara grubunun değerli üyeleri ;) 41 yaşındayım,emek mahallesinde oturuyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri