Arama sonuçlarınız

1. DURGUN

Jeep Xj / 1990

2. DURGUN

Jeep Xj / 1990

Herkese Merhaba; Geçtiğimiz hafta 1990 model Jeep XJ (AX15 şanzıman) satın aldım (araç Konya'da) - Aracın yalnızca iki teker çekişi çalışıyor - Araca yükseltme kiti, offset jantlar ve lastikler ile plastik dodikler takılmış - Araca 2,5 dizel Hyundai / Mitsubishi motoru atılmış Araçta yapmak...
  3. DURGUN

110 Luk Defenderimi Satıp Discovery 1 300 Tdi Almayı Düşünüyorum.

Evet, düşünüyorum. Yalnız ben aracın sorunlu olmayan standart donanımlarını kullanmayı tercih ediyorum. Sorun varsa da gerekeni yapmayı tabi. Özellikle yükseltmenin aracın dengesini ve yol tutuşunu (viraj direnci vs) bozduğunu, büyük lastiklerin moment dahil mekanik her şeye olumsuz etkisi...

4. DURGUN

110 Luk Defenderimi Satıp Discovery 1 300 Tdi Almayı Düşünüyorum.

Yeni aracınız hala sizde mi? Nasıl, memnun musunuz?

5. DURGUN

Arif Hüküm; Karavanla Mogolistan Gezi Güncesi Slayt Gösterisi - Maltepe Park (14 Ekim 2016)

İlginize teşekkür ediyorum. Bu seyahatte hangi marka ve model aracı önerirsiniz? Bir gün ben de bu yola çıkarsam deneyimlerinizden yararlanmak isterim. Saygılar.

6. DURGUN

Arif Hüküm; Karavanla Mogolistan Gezi Güncesi Slayt Gösterisi - Maltepe Park (14 Ekim 2016)

Tebrik ediyorum, hayallerimdeki turu gerçekleştirmişler. Ben de hırsızlık ve rüşvet konusundaki deneyimlerini öğrenmek isterim. Saygılarımla...
  7. DURGUN

Zemin Ve Tavan Için Su Izolasyonu (likit Membran?)

Tabanda kendinden yapışkanlı, bitümlü membran ve tavandaki deliklere otomotiv grubu poliüretan mastik sonrasında da MS POLİMER (BOSTİK firmasının 1 kg ambalajlı ürünü) metalde iyi sonuç verir. Epoksi ürünler gevrek ve rijit oldukları için scaklık farkına, dolayısıyla metal esnemesine çok...
  8. DURGUN

Kendi Arabani Yap

Evet, açık yani çok genel oldu haklısınız. Bu nedenle "öncelikle" ibaresini kullandım. Konu ile ilgili andığınız başlıklar dahil pek çok yazışma olmuş forumda. Bir sistem oluşturulması bağlamında bu konuyu açtım. Örneğin ilk önce yasal mevzuat önemsenmeli değil mi?

9. DURGUN

Kendi Arabani Yap

Öncelikle sormak isterim; - Araba sahiplerinin araçlarına yaptırdıkları standart dışı işlemleri başarılı ve sağlıklı buluyor musunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri