Arama sonuçlarınız

1. E

KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş KLE500 80-90 km/h hızlarda max yakacağı 4l olur.BMW nin kalitesinden şüphem yok,ama eski yıpranmış bir F650gs ocağına incir ağacı diker

2. E

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş KLE500 e fazla yakıt yaktırmak gerçekten kolay sonuçta karbüratörlü araç, ayarlarının bozuk olması yeterli.F650GS enjeksiyonlu yakıt tüketimi kararlı olması normal.
  3. E

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş F650GS kullanmadım yorum yapamam diğer sitelerde karşılaştırmışlar bende almadan önçe baya araştırdım ve KLE 500 aldım.Parça konusunda ben sıkıntı yaşamadım zmoto bir telefonla ihtiyaçlarımı kargoya aynı günde verdi.Parça sıkıntısının diğer markalardan...

4. E

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş merhaba bende 2004 42000 km kle500 var bir yıldır kullanıyorum.Kullandıkça daha çok sevilen makinadır KLE 500. Periyodik bakımlarını kendiniz çok rahat yapabilirsiniz.Mekanik problem ile şimdilik karşılaşmadım,ama kuvvetli yan rüzgarlardan etkileniyor...
  5. E

Optimus 8R Benzin Ocağı

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı Merhaba 2508 nolu parçayı açmakta zorlanıyorsan diş atlamış olabilir.Parçanın sökülerek alıştırılması gerekebilir.Ben çorlu da bulunuyorum size uzak kalırım.Oralarda beyaz eşya tamircileri size yardımcı olabilir.Bu ocağın çalışma prensibi çizimde görüldüğü gibi...

6. E

Optimus 8R Benzin Ocağı

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı eğer hala yanmıyorsa 2508 deki nipeli söküp 2457 yi temizleyebilirsin kolay gelsin :)

7. E

Optimus 8R Benzin Ocağı

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер