Arama sonuçlarınız

1. G

L200 yükseltme ile ilgili

2 cm ile nasıl 7 cm yükseliyor onu anlıyamıyorum bi açıklıyabilirmisiniz 2cm bildiğimiz 2cm ise 7 cm bildiğimiz 7cm ise 2 olan bişe nasıl 7 oluyor geçekten anlamadığım için soruyorum

2. G

Amortisör Üzerine Get ile 6 cm Araç Yükseltmek doğru mu?

cevabınız için sadece teşekkür edebilirim ağzınıza sağlık zaten forumu bırakıp gidenlerin çoğuda bu ve benzer sebeblerden gidiyorlar örnek şu aracı almak istiyorum yok onu alma bunu al abi zevk meselesi ben bunu almak istiyorum bu aracı biliyorsan bana bunun + larını - lerini yaz ama yok olmaz...
  3. G

Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi?

kusura bakmayın konuyu hortlatmış olacağım ama yeni okuduğum için birşey söylemek ve sormak istiyorum yükseltme olayında 3'' 4'' 5'' tamam bunlara lafım yok ama 2 cm nedir ya lütfen biri bana açıklıyabilirmi 2cm yükseltme lastikde değişince size toplamda kaç cm yükseklik kazandırdı...

4. G

Istanbul (Anadolu) Hafif Off Road parkur tavsiyesi

Ynt: Istanbul (anadolu) Hafif Off Road Parkur Tavsiyesi değerli yorumlarınız için teşekkürler emre bey ünal bey bu bahsettiğiniz parkurlar aydos, başıbüyük , kayışdağı ve çekmeköy buralar için herhangi bir yasal sıkıntı prosedör v.s bişey varmı herhangi bi izin falan bişe almak gerekiyor mu...
  5. G

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi ünal bey açıklama için teşekkürler

6. G

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi herkese slm lar konuyla alakası yok ama HUDOFF un açılımı nedir acaba öğrenebilirmiyim

7. G

Istanbul (Anadolu) Hafif Off Road parkur tavsiyesi

Ynt: Istanbul (anadolu) Hafif Off Road Parkur Tavsiyesi merhaba görgün bey söylediğiniz güzergahta telefonların çekme durumu sinyal seviyesi v.s nedir acaba telefon çekiyormu o bölgelerde tek araç gidince olası herhangi bi sıkıntı durumunda telefonla yardım çağırabileceğimiz bi güzergahmı...
  8. G

Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler araçla ilgil başka sıkıntılar olduğu zaman bilgilerinize başvuracağımdan hiç şüpeniz olmasın saygılarımla
  9. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek abi verdiğin bu değerli bilgiler için çok teşekkürler ağzına sağlık mı diyim parmaklarına mı sağlık diyim bilemedim şimdi ama en basit hali buysa detayını düşünemiyorum bile bu kadarı bile bana çok fazla geldi anlayamadım sanırım bu kadar detay mühendislik...

10. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek abi emeğine sağlık çok güzel açıklama yapmışsın ben teknik olarak çok anlamam bu konulardan ama özetle şu kadarını anladımki dediğin gibi araç yük altında iken daha fazla güce ihtiyaç duyup sisteme bağlı olarak biraz zengin karışım la çalışıyor buda...

11. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek cvp lar için teşekkürler oğuz abi senin söylediğin şeyi bi ara deniycem ama yanılmıyorsam D den son 2 var 3 varmı hatırlamıyorum aşağıdan yukarı sıralama L 2 D N R P şeklinde yanılmıyorsam eğer sakyuz abi senin yazdıklarım sanırım benim kötü kokuları...
  12. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek ttogan bey cvp için teşekkürler abi yok balata değil muhtemelen yağ kokuyo ama tabi yinede baktırıp emin olmak lazım egzoz da yeni değil

13. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek değerli açıklamalarınız için çok teşekkürler zaten çok hız yapan biri değilim ama bazen geçişlerde insan arıyor hani tabi altımdaki araca ve işimin aciliyetine göre hız yaptığım durumlar oluyor birde 2 veya 3 msj öncesinde bi yanık kokusundan bahsettim...
  14. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek ha abi işte o bahsettiğin şey motorun sağırlaşması bende daha önce sordum galiba bana da sanki motor biraz sağır gibi geliyo benden önceki iki sahibide bayanmış sanırım bunun bi etkisi olabilir birde o bahsettiğin gaz pedalı kökleme işini dururken araç...
  15. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek oğuz abi cvp için ağzına sağlık gelçi bayağı bi geç oldu ama sana ulaşmaya çok uğraştım ama olmadı kısmet değilmiş dediğim gibi ben v6 2.0 bi araç aldım artık deneyimlerine bundan sonra ihtiyacım olursa bişekilde başını agrıtırım artık ama parça örneğini...

16. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek herkese tekrar slm jugu nikli arkadaşım (kusura bakmayın adınızı bilmediğim için nikinizle hitap etmek durumunda kaldım) ben 2.0 v6 aldım herşey bi tarafa birazda1.6 lar benim bütçemi aştığı için v6 tercih ettim 1.6 avantajları v6 ya oranla belki daha...
  17. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek öyle sürat yapan biri değilim ama genel olarak araba bi hantal geldi bana 60-70-80 km bu hızlara çıkana kadar zulum gibi geliyo 80 km sonra sı 110 km ye kadar gayet başarılı sanki o gitmeyen araba gidiyo başka bi araba geliyo yerine ama genel kanım şu...
  18. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek abi adamın adı gerçekten suzuki mi yoksa işin şakasımı otobanda sıkıştığım anlarda power moduna aldım bi kaç kere aynı şekilde şehir için de de aldım power de gerçekten bi fark var ama ne kadar var dersen daha tam emin değilim ben biraz powerde kullanmayı...

19. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek abi valla bende bi garipsedim alışmaya çalışıyorum ekonomi modunda sanki bişe arabayı tutuyo gidemesin diye ses var görüntü yok gibi bişey power modda sanki daha bi hareketli araç ama daha tam alışamadım power de sanki biraz daha fazla yakar gibi me...
  20. G

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek herkese tekrar merhaba yıllık izinde oluşumdan dolayı yazdıklarınıza cvp veremedim kusura bakmayın sorduklarıma vakit ayırıp cvp yazan herkese tekrar teşekkürler büyüklerime saygılar küçüklerime sevgiler sunarım sorduğum sorular ve aldığım cvplar üzerine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR