Arama sonuçlarınız

1. F

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası Öncelikle teşekkür ederim, ben biraz tecrübesizim bu işlerde, siz sanırım konuya fazlasıyla hakimsiniz ;) o yüzden tekrar açıklamanızı rica edicem, ben üstteki satırı tam olarak anlayamadım. Hangi ücreti tekrar ödüyorum notere verilen 35 lirayı mı tekrar...

2. F

Ruhsat'da Karavan Vergi Dairesinde Kamyonet Araçlar İle İlgili

Ynt: Ruhsat'da Karavan Vergi Dairesinde Kamyonet Araçlar İle İlgili Birde önceki soruma ek olarak şunu sormak istiyorum bu araçları kaptıkaçtı olarak gösterebilir miyiz? Kanunda kaptıkaçtı için "maksimum 7+1 kapasiteli 4 tekerlekli yolcu yada yük taşımaya müsait araç" tanımı yapılmış..
  3. F

Ynt: Ruhsat'da Karavan Vergi Dairesinde Kamyonet Araçlar İle İlgili Bir sorum olacak Bendeki T2 nin ruhsatla kayıtlı bilgileri şunlar Cinsi: H.MİNİBÜS Tipi: 23 Kamp tipi karavan Yolcu sayısı: 4 Ruhsatta minübüs olarak geçmesine rağmen, Vergi dairesinde aracım panlevan olarak kayıtlı bunu...

4. F

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası Güngör Bey' e bişey daha sormak istiyorum, yanlış anladım heralde ama ruhsat olmadan da satış yapabiliyo muyum?
  5. F

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası orsaalabanda ya aynen katılıyorum fakat, daha öncede dediğim gibi marka ve model yılının bir önemi yok en azından anadolu sigorta ve ankara sigorta da önemi yok, bunu hem birebir sigortacıyla konuşurken öğrendim hemde sigortam.net de araç yılını ve türünü...

6. F

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası Hayır burda yazılanları baştan sona okursanız burda da yazıyo, minibüsler için yaştan bağımsız olarak 2010 model de olsa 1950 modelde olsa aynı prim alınıyo, fakat sürücünün yaşı arttıkça, kaza riskinin düştüğü varsayımıyla primler dahada aşşağıya düşüyor...

7. F

Ynt: Ruhsat'da Karavan Vergi Dairesinde Kamyonet Araçlar İle İlgili İlk olarak cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, sizin de dediğiniz gibi bir yanlış anlaşılma söz konusu.. Vergi öderken minibüs olması için, sigorta öderkende karavan olması için uğraştım.. Sigorta işini 320 tl ye hallettim...
  8. F

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası Tabi yukarda ruhsat masraflarını atlamışım ;D
  9. F

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası Bu büyük il, küçük il kavramını bilmiyodum burdan okudum. İzmirde yaşıyorum, 15 mart ta aracımın noter satışını aldım, henüz ruhsata işlenmedi acaba plakayı manisa olarak çıkartabilir miyim, yok eğer çıkartamıyosam, noter masrafları çok düştü aracı babamın...

10. F

Ynt: Ruhsat'da Karavan Vergi Dairesinde Kamyonet Araçlar İle İlgili Aynı sorun şuan benim başımda, uzun zamandır çok istediğim 1973 model T2 yi aldım diye sevinemeden; sigortasının 700 küsür, vergisinin 250 küsür olduğunu, üzerindeki tüpün eski olduğu için(ruhsata işli değil ve 2 yıldan daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri