Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Polaris RZR
Ömerliye giderken yolu tuturadım ...Fazla hızlı girince viraja çamurda kaydım ve yanlamasına düştük .Emniyet kemeri olduğundan sapasağlam çıktık içinden :)
Allahtan 4 RZR vardı da motoru 2 si ile çekebildik suyun içinde kamyon kadar agır oldu yan dönünce akıntıda var haliyle :)
Suyun içinde donduk , çıkınca hemen eşyaları çıkardık yedekleri paylaşarak giydik.
Sudan çıkan motor doğal olarak çalışmadı . Servisteki arkadaslar...
Mart ayında şile tarafında yaptığımız bir gezide derden geçerken dere birden derinleşti :))
Sağnak yağmurdan 2 gün sonra gittiğimiz için dere de akıntı çok hızlıyde motor su alınca hava aldığı yerden stop etti ve akıntı motoru hemen yan cevirdi .
Biz haftasonları Şile - Yeşilvadi de bulunan polaris riders club diye bir yere gidiyoruz . Yaz sezonu yuzunden ara verdik Eylül başı itibarı ile yeniden başlayazagız.
Siz gidip yeri önceden görüp parkuru inceleyebilir oradaki işletmeciden bilgi alabilirisniz...
Yanlış kelimesini şaka olarak kullanmıştım özür dilerim :)
Ama sizin bahsettiğiniz gib yakıt sarfiyatı 600 SL den fazla diyebiliriz .
Resimlerdeki araç benzinli modeli çünkü dizel modeli Euro 5 Diesel (Ultra-low sulfur diesel ) yakıt ile çalışıyor. Aracın sipariş...