Arama sonuçlarınız

1. Y

96 model vitara jx in on difransiyelinden ses geliyor... Acil yardim

Ynt: 96 model vitara jx in on difransiyelinden ses geliyor... Acil yardim bu aksam uzeri suzukilerden anlayan bir tanidigimin yanina gittim ve difransiyelden cikan sesi sogledim kontrol etti difransiyele giren mili salladi ve herangi bir bosluk yada sallantinin olmadini buyuk ihtimalle milin...

2. Y

Ynt: 96 model vitara jx in on difransiyelinden ses geliyor... Acil yardim haklisiniz yarin gotureceyim arabayi servise, fakat arazi sartlarinda arabayi cok fazla kullanmadim yagin bu kadar cabuk etkisinin kaybedecegini dusunmemistim, bir de ek olarak 80 km gectinde ses kesiliyor altina dusdumde...
  3. Y

arkadaslar 2 senedir elimde olan 1996 model suzuki vitara jx im var cok da memnunum fakat bu gun kopeklerimi gezdirmek icin yolla cikdimda aracda ses farkettim ve eve gelip arabanin altina bakdim on difransiyelden garip, tiz sekilde sesler geliyor sanki bir yerlere surtuyor gibi 4x4 leri...

4. Y

suzuki vitara treyler cekici yapımı

arkadaşlar uzun bir zamandan beri siteye giriş yapamadım.acdığım konuda köpek treylerı cekmek için çekiçinin nasıl yapılacağını gösteren resmi yüklüyorum.ben uzun zamandan beri sitelerde aradım fakat ıstediğim gibi bulamadım inşallah işinize yarar
  5. Y

suzuki vitara treyler cekici yapımı

arkadaşlar uzun bir zamandan beri siteye giriş yapamadım.acdığım konuda köpek treylerı cekmek için çekiçinin nasıl yapılacağını gösteren resmi yüklüyorum.ben uzun zamandan beri sitelerde aradım fakat ıstediğim gibi bulamadım inşallah işinize yarar

6. Y

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) Selamlar ben Yasin siteye daha yeni üye oldum ve sizlerden çok fazla yeni şeyler öğreniyorum, yaptığınız yenilikler gercekten çok etkileyici benim de 1996 model vitara jx softtop var fırsat bulursam en kısa zamanda bu tarz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri