Arama sonuçlarınız

1. A

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması Ben tşk ederim ilginiz için yardımcı olmaya çalıştım.çünki serbest dalan profesyonellerin çoğu bu olayı bilmiyor önemli vehayati bi konu oldugunu düşünüyorum

2. A

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı saol murat hocam,bu resimler hepsi kömürhan resimleri hazar gölüde var fakat hazarda canlılık yok o sebepten dalışlarımızın çoğunu kömürhanda yapıyoruz,sizde geldiginizde gideriz inşallah...
  3. A

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı mrb ben avcılığa zıpkınla başladım gerçekten çok keyifli suyun altında balık arayıp avlamak çok keyifli fakat bizim sularda herzaman avlanamıyoruz ama yüksel beyin dediği gibi gerçek bir hastalık

4. A

Sığ Su Bayılması

Mrb arkadaşlar ben suat toksun elazığ doga ve su sporları kulübü kurucusu şu an elazığda dalış ve su sporları alanında faaliyet gösteriyoruz siteye yeni üye oldum gezdim ve gerçekten çok güzel murat ayduran beyin tavsiyesiyle katıldım çok güzel bilgiler eklenmiş bende zaman zaman konu eklemek...
  5. A

Sualtı Arkeoloji Belgeseli

Ynt: Sualtı Arkeoloji Belgeseli saol murat bey gerçekten bahsetdiğiniz kadar güzel bir site tşk

6. A

Sualtı Arkeoloji Belgeseli

Ynt: Sualtı Arkeoloji Belgeseli mrb sedat bey ben elazığdan suat toksun elazığ su sporları kulübü kurucusuyum dalış ağırlıklı bir kulüp hazar gölüne bizde dalış yaptık eğer elinizde batik şehirle ilgili döküman varsa paylaşırmısınız bende video görüntüleri var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri