Arama sonuçlarınız

1. zrtn

Her Yıl Tüv Muayenesi Sorunu

Konuyu hortlatacağım ama buna değecek bir konu bu her yıl vize uygulaması. Vizelerin 2 yılda bir ve motorsiklet, traktör kategori ücretlendirmesine tabi olması gerekiyor. Sadece bu haksız ve saçma uygulama yüzünden trafikte yüzlerce 750 kg üzeri olan ama altındaymış gibi davranan tehlikeli araç...

2. zrtn

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu Her sene faydalanabiliyorsunuz. Bir seferlik değil. Ocak ayını kaçırdıysanız Temmuz için de dilekçe verip kalan borcu ödeyebiliyorsunuz. Yani fırsatı kaçırdım dememek gerek. Sadece tek motor basamağı düşüyor. Düştüğü basamak hala %5'ten büyük olsa bile sadece tek basamak...
  3. zrtn

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu Türkiye Sigorta Birliğine, yazılı açıklama ile birlikte ruhsat taramasını e-posta atarak (genel@tsb.org.tr) gönderdiğinizde kasko bedeline ait pdf size geri gönderiliyor. Bana da 4 gün sonra geldi. Şimdi de bir sigortacıdan kaşeli EK2 doldurtma ve motorlu taşıtlar vergi...

4. zrtn

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu Geçen senelerde ben hep motor dilimi düşerek ödemiştim. Yani yaş sabit kalıyor ve motor hacmi bir alt dilime iniyordu. Yani önceki ödemenizde bir yanlışlık yapılmış olabilir? Bahsettiğiniz bu sene ki uygulama doğru olan olması lazım. Aksi taktirde 16 yaş üzeri araçlar bu...
  5. zrtn

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu Selam, paylasim icin tesekkurler. Bugun ben de listeyi indirip baktim ama goremedim. Umarim yanit cok gec gelmez. Konuyu takip ediyorum. Bir ihtimal; baska bir cozum bulan var mi?

6. zrtn

Kıyı Gezintileri İçin Şişme Kano

Ynt: Kıyı Gezintileri İçin Şişme Kano Araştırdığım kadarıyla; üretim yeri neresi bilmiyorum ama Intex Amerika markası sanırım. Diğeri de Çin. Çok uzun araştırmadım, en nihayetinde en ucuz şişme kano ikisi de :) Çok da bişey beklemiyorum ama yine de ilk günden çocuk gibi ağlamayalım :)...

7. zrtn

Kıyı Gezintileri İçin Şişme Kano

Merhaba, hafta sonları kamplarımızda kıyıları tarayıp, yan koylara bakabileceğimiz bir şişme kano almayı planlıyorum. Forumda ilgili konuları okudum. Açıkdeniz veya uzun seyahatler ile pek ilgimiz olmayacak. İlk etap çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum çünkü ne kadar sıklıkta bunu yaparız hiç...
  8. zrtn

"Haftasonu" Karavanı

Teşekkür ederim. Karavanı alır almaz 7-8 günlük bir tura çıkacağız. Tecrübe ve fotoları mutlaka paylaşırım.
  9. zrtn

"Haftasonu" Karavanı

Cevap gelene kadar ben siparişi verdim bile:) Temmuz sonu teslim alacağız bir aksilik olmazsa..

10. zrtn

"Haftasonu" Karavanı

Tahir Bey merhaba, Karavanınızı teslim almışsınızdır sanırım. Tecribe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

11. zrtn

Discovery V8 Ateşleme Problemi

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Sonunda bu sorunda halloldu:) Arkadaşlar, benzer sorunu yaşayanlar olur diye sonucu yazmak istedim; 2-3 aydır herhangi bir sorun çıkartmadan aracı kullanıyorum. Hiç anlattığım gibi bir sorun yaşamadım. Şimdi de zanlı parçayı açıklama vakti:) Bu güne...
  12. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Tekrardan merhaba. Benim bu tuhaf sorunumu tekrar yaşamaya başladım. Neredeyse 4 ay boyunca sorunsuz olarak kullandığım araç, geçenlerde tekrar yolda giderken aniden stop etti. Marşa bastığımda yine ateşlemeyi almadı. Biraz bekledim ve birkaç denemeden sonra...

13. zrtn

Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi Hadi hayırlı olsun :) Bu durumda satış belgesiyle girdiniz ve sorun çıkmadı sanırım? Peki ruhsatta çeki demiri işli miymiş? Yarın bi gün polis durdurup dikkat edeceği tutarsa en azından bi cevabınız hazır olsun derim..
  14. zrtn

Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi Sorunsuz bile geçebilirsiniz. Bizim ülkede işler güya prosedüre göre işliyor ama bence kafalarına göre de karar veriyorlar. Benim ruhsatta çeki demiri yazmıyordu ama üstünde orijinal çeki demiri mevcuttu. Hiç çıkartılmamış ve bu...
  15. zrtn

Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ?

Ynt: Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ? Merhaba, Bende de 173 bin'de 98 disco 1 var. İleride ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim merak ettim:) İncik boncuk derken aracın beyin veya elektronik aksamlarından mı kastediyorsunuz?

16. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Araya o kadar şey girdi ki geçenlerde anca ilgilenebildim bu sorunla. Adnan Bey, dediğiniz kabloya baktık ve akım vardı. İşlerim olduğundan aracın başında kalamadım ve sanayide bıraktım. 4-5 saat sonra elektrikçi aradı ve arabanın sorununu hallettiğini...
  17. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Adnan Bey çok teşekkürler bu ilginiz ve yardımınız için. Yoğunluktan devam edememiştim. Yarın sabahtan gidicem sanayiye. Mutlaka yazarım son durumu.
  18. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Merhaba, Bobine kabloyu çektik ama problem hala devam etti. Usta ve elektrikçiyle yolcu tarafındaki konsolu açtık ve orada bazı denemeler yaptılar. Röleler de bir sorun bulamadılar. Ateşlemenin geç gelmesini de immodan değil de alarm ecudan (part#YWC105830)...

19. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Kabloyu kontak bastığımızda elektrik gelecek bir yerden çektireceğim ve deneyeceğim. Tanığım bir elektrikçi yok ama bulurum birisini. Yine ustaya gidip sorasım yok açıkçası. Bobindeki + kutup başını biliyorum. Durumu anlatırsam sanırım hallederler...
  20. zrtn

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi Haklısınız, bunu ilk fırsatta deneyeceğim. Aklıma geldi de, bobine kablo çektirdikten sonra bu kontak bekleme problemi de ortadan kalkabilir mi? Yoksa bu söylediğiniz çözüm sadece aracın çalışmaması ile mi ilgili? Son denemelerimde her seferinde araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri