Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Sayın Tayfun Bey,
Benimki biraz arabesk bir tabir oldu biliyorum ama herkesin amacı aynı tabiki. Tarzım yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.
Diğer beyefendinin tabir ettiği gibi birşey değil benim kastım ama...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
kastım tabiki piknik tüpü, plastik top, çizgili pijama değil. ama 2 günlük kamplar için bu kadar ciddi hazırlıklara da yer yok.
hayatı basit yaşamak için yapılan işler bunlar üstad, seviyeyi düşürmek değil...
Walla bana kamp diyince mat, mangal, rakıdan başka birşey ifade etmiyor. askerliğini komando yapanlar az çok bilir.
Yok gidiyim çadır alayım, uyku tulumu alayım, onu bunu alayımla uğraşmayın. gece için pamuklu...
Selamlar
Bizde İstanbul dan 5-6 kişi ilk defa katılmayı düşünüyoruz. hatta düşündük, katılacağız :) kendimize göre yiyecek, kamp hazırlıkları dışında yapmamız gereken birşey var mı acaba? çadır vs. biz...