Arama sonuçlarınız

1. S

2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! SLM. DOSTLAR ... HASTA BİR SUZUKİCİYİM; GEÇEN YIL JLX Mİ SATIP EDİRNE'DEN KALKIP ANKARA' YA GİTTİM XL7 Mİ ALDIM EXPERTİZ YAPTIRDIM PROBLEM YOK ARABAM ŞU ANDA 83 BİNDE TÜM BU PROBLEMLERİ BİLİYORDUM YİNEDE ALDIM. ARABAMI...

2. S

SUZUKİ GRAND VİTARA XL7 TORPİDO YAN KAPAĞI (APARATI) ARIYORUM

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA XL7 TORPİDO YAN KAPAĞI (APARATI) ARIYORUM arkadaşlar torpido yan kapak (aparatını) çorlu suzuki ertuğrul otomativde bulup getirttim 15 TL (orjinal) istanbulda çıkmasına tırnakları kırık 50 TL istediler 0282 684 64 64 parça ihtiyacı olan arkadalara duyrulur
  3. S

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA XL7 TORPİDO YAN KAPAĞI (APARATI) ARIYORUM tşk. ilhami bey.

4. S

SLM ARKADAŞLAR ; XL 7 ARACIMIN TOPRİDO YANLARINDA ORTALAMA BİR ÇEP TELEFONU BÜYÜKLÜĞÜNDE İKİ UÇU OVAL BİRER KAPAK TARZINDA PLASTİK APARAT VAR (ÇOĞU SUZUKİDE'DE VAR ) BUNLARDAN BİRİ DÜŞMÜŞ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL ANMA KEFE KEDER KAPI AÇILINCA HOŞ BİR GÖRÜNTÜ OLMUYOR. SEVİSLERDE VE İSTANBUL'DA...
  5. S

XL-7 önerisi

Ynt: XL-7 önerisi slm EDİRNE / KEŞAN selçuk; bnde birkaç ay önce 2001 jlx satıp2006 disel xl7 aldım; çok yorum ve yazılar okudumbirkaç suzuki servisi ve çok fazla usta ile sohpetini yaptım enjektör kaynatma tamamen yakıttan ve zamanında yakıt katkılarını kullanmamaktan kaynaklandığı cevabını...

6. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam.. ben selçuk. avcılık, scuba-serbest dalış ile ilgileniyorum, doğayı ve doğayla ilgili herşeyi seviyorum....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri