Arama sonuçlarınız

1. K

Likya Yolu Parkurları (Blog)

Ynt: Likya Yolu Parkurları (Blog) 2012 yürüyüşümüzün 9. gün parkuru olan Boğazcık-Limanağzı-Kaş parkurunu biraz geç olsa da yayınladık. http://www.likyayolu.org/2012/04/2012-9gun-bogazck-limanagz-kas.html Hatıra diye yola çıktık ışık olduk. Blog beklediğimizden fazla ilgi gördü. Geçen ay...

2. K

Ynt: Likya Yolu Parkurları (Blog) Merhabalar, 2012 Likya Yolu yürüyüşümüzün Kekova ayağının 2. gününü de tüm detayları ile yayınladık. Üçağız - Aperlae - Kılıçlı - Boğazcık parkuru http://www.likyayolu.org/2012/04/2012-8gun-ucagz-aperlae-klcl-bogazck.html Boğazcık - Limağzı - Kaş parkuru...
  3. K

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm tebrikler. bizim şu likyayolu.org harici paylaşımlar gördükçe ister 10 km. ister 150 km. yürünmüş olsun mutlu oluyorum. Gerçekten çok özel yerler. Bu arada ayakkabı seçiminin önemini bir kere daha vurgulamışsınız. Çok önemli tespit.

4. K

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm tebrikler. vallahi. bizim şu likyayolu.org harici paylaşımlar gördükçe ister 10 km. ister 150 km. yürünmüş olsun mutlu oluyorum. Gerçekten çok özel yerler. Bu arada ayakkabı seçiminin önemini bir kere daha vurgulamışsınız. Çok önemli tespit.
  5. K

Ynt: Likya Yolu Parkurları (Blog) 7. gün parkurumuz da tüm detayı ile yayında... Çayağzı-Kapaklı-Kale-Üçağız. http://www.likyayolu.org/2012/04/2012-7gun-cayagz-kapakl-kale-ucagz.html

6. K

Ynt: Likya Yolu Parkurları (Blog) 2012 Likya Yolu yürüyüşümüzün 6. gün etabı olan Karaöz-Mavikent-Finike parkuru yazımız yayında. İzin durumumuz müsaade etmediği için Finike-Demre-Çayağzı (Myra) dağ geçişini 2013'e bıraktık. Dolayısıyla 6. gün yürüyüşümüz Finike'de sona erdi. Finike'den...

7. K

Adrasan - Sazak koyu

Ynt: Adrasan - Sazak koyu Çok güzel yürüyüş olmuş tebrikler. Fotoğraflar da harika elinize sağlık. ne kadar söylemeseniz de kaçarınız yok. Saklayarak olmuyor maalesef. Örnekleri çok. Boşken keyfini çıkartın.
  8. K

Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul rakım konusunda farklı bilgiler mevcut. Fethiye Kaş arası Antalya tarafına göre nispeten daha kolay ve yüksek olmayan dağ geçişlerini içerir. Fethiye-kaş arası en yüksek noktalar Phellos bölgesidir ki 1100 metreyi geçmez...
  9. K

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul Ömer Bey teşekkürler güzel sözler için. Umarım kazasız, dertsiz tasasız tamamlanır. Dikkat ederseniz biz de günde 20-30 km. yürüyoruz ancak fazlası için çabalamıyoruz. Aslında 30 bile çok çünkü yemekler, molalar bile kısa...

10. K

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul Merhabalar, Herkese kazasız bol eğlenceli yürüyüşler. Hırs yapmadan sakin sakin, keyfine vararak yürümenizi tavsiye ediyorum. Tüm parkur detaylarını www.likyayolu.org adresimizde bulabilirsiniz. Sorunuz olursa...

11. K

Malum sonbahar yaklaşıyor. Yürüyüşler başlıyor. Buradan da paylaşayım istedim. Çok soran ve danışan oluyor. Detaylı Likya Yolu blogumuzun ilgilenen herkese yardımcı olacağını umuyoruz. GPS verileri, fotoğraflar, parkur detayları var. Sadece 1, 1.5 ay içerisinde Kekova parkurları da detaylı...
  12. K

ekim 2012 için likya yol arkadaşı !

Ynt: ekim 2012 için likya yol arkadaşı ! merhaba kadir, Umarım büyük keyifle yürürsün. Birkaç yer haricinde keyfi bol ve bitmesini istemeyeceğin bir yürüyüş olacak eminim. Şimdiden kazasız belasız yürüyüşler. Aman çantayı fazla yükleme!!! Bizim bayağı ayrıntılı, GPS verilerinin de bulunduğu...

13. K

Bir şekilde YOL DA olanlar

Ynt: Bir şekilde YOL DA olanlar Doğrudur. Hatta geçtiğimiz Cuma 2. günü paylaştım. O da 30 km.ye yakın ve patikalardan. 2 günde Hisarçandır-Yayla Kuzdere arasını 60 km. yürüyüş mesafesi ile tamamladık. Keşke zamanımız daha fazla olsa sindire sindire yürüseydik ama yapacak birşey yok...
  14. K

Bir şekilde YOL DA olanlar

Ynt: Bir şekilde YOL DA olanlar Bülent Merhaba, sitede derlemeler yaparken rast geldim bizim site için güzel giriş yazın ile. Evet yoldayız. Yoldaydık. Amaç paylaşmak. Tanıtmak göstermek. Bu ayaklar var oldukları sürece de yollarda olacaklar. İlgilenen tüm arkadaşlara yardımcı olmaktan...
  15. K

Likya Yolu Yürüyüşü

Akdeniz Bölgesi içerisine koymuştum ama sanıyorum burası doğru başlık. İki kere yazmış oluyorum bu mesajı. kusuruma bakmayın. Geçtiğimiz Haziran ayında senelik iznimizin el verdiği ölçüde 7 günlük, kırmızı-beyaz işaretlerden taviz vermeden, kestirmeler yaratmadan, motorlu taşıta elimizi...

16. K

Likya Yolu Yürüyüşü

Geçtiğimiz Haziran ayında senelik iznimizin el verdiği ölçüde 7 günlük, kırmızı-beyaz işaretlerden taviz vermeden, kestirmeler yaratmadan, motorlu taşıta elimizi sürmeden Fethiye'den Kaş'a yürüdük. Bu aralar maratondan ötürü popüler diye paylaşayım dedim. Sorunuz olursa memnuniyetle yanıtlarım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR