Arama sonuçlarınız

1. B

Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa Hepimiz biraz takıntılıyız vesselam :) Beni de ezik, çizik kaportayla dolaşmak rahatsız eder. Servisteki ustam 80-150 liraya eskisi gibi yapar, bir de pasta cila çeker, keyfim yerine gelir. Ne ki, İstanbul'da bu mutluluk en fazla bir yıl sürer...

2. B

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa Bir Defender ile değiştirme kararını henüz yeni aldığımızdan hiçbir yerde ilanı yok. Bir mail adresi verirseniz fotoğraflarını çekip yarın gönderirim. Kazası olmayan, çizik ve eziklerinden dolayı çamurluk boyaları haricinde müdahalesiz, 240...
  3. B

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa Bora Bey, Defender'inizi ilk sahibi olduğumuz, servis bakımlı 99 model sarı Megane Coupe ile takas etmeyi düşünür müsünüz? Çağatay 532 660 83 90 www.ergenekonbaglari.com

4. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam arkadaşlar. Ben Çağatay. Haftaiçi İstanbul'da haftasonları Gelibolu Milli Parkı'ndaki bağlarımdayım. Bağın kuruluş döneminde kullandığım Dodge AS 250'yi uzun kasa bir Defender ile değiştirmeye çalışırken bu siteyi buldum. Scuba, treking, yüzme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri