Arama sonuçlarınız

1. C

Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı

Ynt: Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı duyarlılığınıza teşekkür ederim de kimseden şikayetçi değilim genel bir izlenimi tarif ediyorum: esnaf turistik olmuş.. çokça kimseler sanıyorum ne demek istediğimi anlayacaktır.

2. C

Ynt: Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı şehrin orjinal kısımları araya sıkışmış kalmış.. betonların ve orijinal olmayan herşeyin istilasına uğramış.. onlar yetmemiş havaalanı kulesi gibi birşey yapmışlar yolun karşısına.. belki 50 sene önce çok güzelmiş ama şimdi bozulmuş...
  3. C

Ynt: Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı istanbuldan çıkıp beypazarına gidip geri döndük.. belki biri faydalanır maksadıyla tecrübelerimi burada paylaşayım.. en sondan başlıyorum: inözü vadisi coğrafi yapısıyla ilgi çekici.. dere kenarı tesisler var. çok birşey beklemezseniz...

4. C

Ynt: Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı güzel gözüküyor... tavsiye için teşekkürler..
  5. C

Ynt: Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı teşekkürler.. programı tekrar gözden geçirdik.. muhtemelen mudurnuda kalacağız..

6. C

Herkese Merhaba, Başlıktaki güzergahta "Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı" 1 gece konaklayabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz? 2yetişkin + 2yetişkin ile <6yaş 2 çocuk şeklindeyiz. büyük otel açıkbüfe vb sevmeyiz. Ayrıca yeme içme konusunda önereceğiniz yerler ve yiyecekler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR