Arama sonuçlarınız

1. L@NDCI

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya yardımınız için teşekkür ederim.yarın yaparım :)

2. L@NDCI

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya merhaba km saatının uzrındekı ısığı nasıl yaptınız? bende yapmak ıstıyorum güzel görünüyor :)
  3. L@NDCI

düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar

Ynt: düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar sehir içi 270-300 kurus arası sehır dısı 250kurus ortalama hız 80-90 depoya 30lt 10 numara yağ atıyorum :)

4. L@NDCI

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? depoya yağ attım :)
  5. L@NDCI

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri hurdalık deıl mezarlık:( durum içler acısı

6. L@NDCI

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi çok güzel toplanmış.elinize saglık..

7. L@NDCI

Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları

Ynt: Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları alt takım degismeden önce böyle bi problem yoktu.mesela yuksek devirde ayagınızı gazdan bırakınca şaftan aşırı ses geliyor.kalkıslarda hiç bi problem yok taksı gıbı kalkıyor :)
  8. L@NDCI

Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları

Ynt: Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları merhaba arkadaslar 87 moldel Defender'ım var normal yolda giderken gazı bırakınca ıçerı vuruntulu ses verıyo neden olabılır acaba ?
  9. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? defender'in bagaj kapagındaki stepneyi cıkartıp tavana koydum..

10. L@NDCI

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Sertaç Cura (defender 110 1987 dize)l çaycuma/ZONGULDAK

11. L@NDCI

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba arkadaşlar aranızda Zonguldak'tan veya Bartın'dan olanınız yokmu ?
  12. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? direksiyonun ortadaki somunu çıkartıp yapmanız gerekli geçen bende denedim elle çıkarmak biraz zor ama tamircilerde çektirme denen alet ile çok kolay bi şekilde çıkatabilirsiniz ;) yardım için teşekkür :)

13. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? merhaba benim defender'in direksiyon simidi yerinden çıkaramadım.bilgisi olan yardım etsin.acill
  14. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? merhaba arkadaşlar, benim defender için nasıl bir lastik önerirsiniz ?
  15. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? içeri su almasın diye degişik bir sistem yaptım

16. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? huma oto'ya sordum 584TL dediler.Gittim garaja 10 tl'ye kendi snorkelimi yaptım : :)
  17. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Olmuş mu Murat abi ? :D
  18. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Diger arabanın yan koruma barını değistirdigim için kesipi snorkel borusu yaptım ferguson traktörün hava filitresi 5 tane 65'lik kelepce 2 tane 60'lık tam demir dirsek 1 tane saç parcası 1 tane kırtışlı hortum

19. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bende arabaya bugün snorkel yapmaya çalışacam :DFotolar akşama
  20. L@NDCI

Gezenbilir Bartın Grubu

Ynt: Gezenbilir Bartın Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi Ve Yeri:1990 Zonguldak Memleket:Zonguldak Semt:Çaycuma İlgi Alanı:Avcılık.Off-road Not:Aslen çaycuma'lıyım.Bartın'da ikamet ediyorum. Araç:Land Rover Defender 110 Model:1987 İşte benim dül dül :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri