Arama sonuçlarınız

1. Q

Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik

Ynt: Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik t.ederim 600 artı kargo olarak düşünürseniz lastikler hala duruyo dışardan 650 veren oldu satmadım 700 istiyorum sadece siteye özel fiyat verdim o yüzden dahada düşmem

2. Q

Ynt: Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik kusura bakma keşke yardımcı olabilseydim 550 bide kargoyu sen öde diyosunuz 600 den aşşa düşünmüyorum kargoda alıcıya aittir teşekkür ederim
  3. Q

Ynt: Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46097.0 yükseltme işlemi yukardaki kinkte görüldüğü gibidir fark yoktur tıpa tıp aynıdır Lastikler içinde inşallah sana hayırlısı olur bi kaç kişi ile daha görüştük bakalım hayırlısı

4. Q

Ynt: Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik Bu arada lastikleri bahçeşehir sefaköy yada beşyolda görebilirsin ben istanbulda oturuyorum elden teslim edebilirim sizde istanbulda oturuyosanız
  5. Q

Ynt: Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik lastikleri en son 600 yükseltme için olan malzemeleride 100 yapalım bitirelim lastiklerin üretim yılı 2010 daha 2 ay önce filan almıştım yükselte kitide 4 parça teflondan oluşuyo actyon sports yükseltme konusundaki malzemelerle aynı fark yok yani...

6. Q

Ynt: Actyon Sports Yükseltme Kiti ve Lastik Zarar etmeyi zaten göze aldım da maksat elimede 3,5 bişey geçsin iyice bedavaya gitmesin fiyat olarak 750 diyodum ama diyosan kesin alırım fiyatta anlaşalım 650ye veriyim lastikleri bu arada lastikler iş yerimde depoda dediğim gibi lastikler sıfır...

7. Q

Aracımı satmadan 1 ay önce yükseltme için yaptırdıgım plastik teflon malzemeler ve 245 70 16 ebatlarında kumha venture at tipi lastiklerimi satıyorum teflonların bana torna malzeme işçilik maliyeti 200 lita lastikleride 840a almıştım yanlış hatırlamıyosam iki ürünüde hiç kullanmadım ikiside...
  8. Q

Ssangyong Kyron 4X2 lastik önerisi (yardım lütfen)

Ynt: Ssangyong Kyron 4X2 lastik önerisi (yardım lütfen) elimde 245 70 16 ebatlarında kumho venture at tipi lastik bulunmaktadır sıfırı sanırım 850 900 llira civarlarında ben aracımı sattıgım için takamadım daha etiketleri duruyo uygun bi fiyata size verebilirim aklınızda bulunsun
  9. Q

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Peki bu işlem sonrasi lastikleri değiştirmediğimizi farzedersek sıkıntı yaşarmıyız yani aks lan şaft lan difransiyallen alakalı sarsıntı titreme gibi

10. Q

Actyon Sports 4.2

Ynt: Actyon Sports 4.2 İstediğim cevabı pek alamadım ama teşekkürler gene yardımcı olanlara

11. Q

Actyon Sports 4.2

Ynt: Actyon Sports 4.2 ssangyong bölümünü tabiki inceledim ama sordugum sorunun cevabını şu an için ne aldım nede daha önce yapılmışını bulabildim dediğim ölçülerde yapılmış bi örnek varmı acaba benim görmediğim?
  12. Q

Actyon Sports 4.2

2009 actyon sports aracım var otomatik vites ve 4.2 internette ve caddelerde gördüğüm yükseltilmiş araçlar çok hoşuma gitmeye başladı bende bu uygulamayı yapmaya karar verdim. ilk olarak off road veya benzeri amaçlarla kullanmıycam sadece görüntü olarak bunu istiyorum düşündüğüm yükseklik 10 ile...

13. Q

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Aracınızı çok beyendim bende actyon spors 4.2 araca sahibim isteğim 10 15 cm arası bi yükselme aslında istediğimden görüntüsünden çok yürüyen aksamda sorun çıkarmaması tek önemsediğim şey bu yani demek istediğim bu yükseltme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri