Arama sonuçlarınız

1. K

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Tam istediğiniz anlayamadım ama mobac ile indirilen bilgiler gps e akatarılabiliyor. Garmin marka gps ile kullanıyorum haritaları.

2. K

GPS için Harita Üretim Programı

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Mobat2Jnx ile jnx formatına çevirmek için Başlat/Çalıştır dan cmd yazarak komut satırını açın daha sonra mobat2jnx programını komut ekranına sürükleyip bırakın, boşluk bırakarak oluşurduğunuz osmtracker dosyalarını içeren klasörü (14-15-16 vs gibi...
  3. K

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı orda yazılan komut "cgpsmapper harita.mp" tırnaklar olmadan, harita.mp ise diğer program ile kaydettiğin dosya. Bahsettiğin gibi diğer kullandığım programlarda harita yanına kendi ismini koyuyorsu, o yüzzden haritada isim yazmadığı için bu programı tercih...

4. K

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Colorado, oregon, dakota serisi cihazlarda google earth görüntüleri veya harici haritalar atılabiliyor, emin değilim ama 60 serisi cihazlarda custom map ve birdseye desteği yok..
  5. K

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Selamlar; Kullandığınız cgpsmapper programının sürümü kaç acaba? Ben bir versiyonunu buldum fakat bir türlü export menüsündeki ımg harita butonunu aktif hale getiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım mesaj sayısı yüzünden özel mesaj...

6. K

Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı Google earth seçeneklerinde enlem/bolyam ayararından evrensel enlem merkatörünü seçerseniz utm koordinatlarını google earth de işaretleyebilirsiniz. Daha sonra google earth ile tekrar ayar dedğiştirip derece olarak koordinat elde edebilirsiniz...

7. K

mescere haritası yüklemek

Ynt: mescere haritası yüklemek Elinizdeki georeferenced haritalar sanırım netcad ge modülü ile google earth e aktarılabiliyor. Ben yapmaya çalıştım ama sanırım projeksiyondan dolayı bir miktar kayma oldu o yüzden devam etmedim. Gerçi netcad modülü içindeki bir programcık ile dzeltilebiliyrmuş...
  8. K

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Yaptığınız işlem için benzer programları kullanıyorum. Google earth üzerinde çizdiğim rota vs gibi bilgileri kaydedip GpsBabel adlı programda tek gpx dosyası olarak kaydediyorum. Bunu daha sonra GPSMapEdit programı ile açıp gerekli düzenlemeleri yapıyorum...
  9. K

Boloff; Bolu - Abant Dağlarının Öteki Yüzü (10 Ekim 2010)

Ynt: Boloff; Bolu - Abant Dağlarının Öteki Yüzü (10 Ekim 2010) Tarif derken sağa dön, sola dön tarzı kastetmemiştim sanırım biraz yanlış ifade etmişim. Bölge hakkında az çok bilgim var, sadece gövemden sonraki kısımda telsizlerin arka tarafa olan geçisi bilmiyorum, onu öğrenebilirmiyim diye...

10. K

Boloff; Bolu - Abant Dağlarının Öteki Yüzü (10 Ekim 2010)

Ynt: Boloff; Bolu - Abant Dağlarının Öteki Yüzü (10 Ekim 2010) Çok güzel bir gezi olduğu her halinden belli.. Sezonun ilk karını da es geçmemişsiniz :) Bu arada merak ettim, Gövemden telsizlere nasıl çıktınız? mümüknse tarif verebilir misin?

11. K

Orbea Nasıl Bir Marka?

Ynt: Orbea Nasıl Bir Marka? Avrupa birliği üyesi ülkeden aldığın zaman KDV ödüyorsun, ama alırken sanırım form gibi bişey dolduruyor, geri dönerken sanırım hava alanında forumu veriyorsun sonrada alınan vergiyi iade ediyorlar. Alırsan aklında bulunsun.. Fiyatlar Türkiyeye güre avrupada daha...
  12. K

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? Bu haritalar var, topografik olanları hizmete özel. Bu haritalara ulaşmanın en kolay yolu resmi kurumlar, Kadastro, Orman, Bayındırlık, Özel İdare vs gibi kurumların ilgili bölümlerinde bu haritalar dijital ortamda mevcut. Bu kurumlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri