Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...
ahmet ustamıza bu çadırdan edinmek için nasıl ulaşabiliriz . araç üzerine bagajamı bağlanıyor ve fiyatı ne kadar slm ve saygılar
rize sedat akı
Ynt: Samsun
eyvallah murat kardeşim bu topiğin tamamı şuan www.endurocu.com da buraya atıyordum son anda karar değiştirdim kalanı da siilmedim çok karışık bir site . onun için ordayız gel oraya da üye ol.
rizeden slm lar
Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
mucahit korkutma enişteyi . hem biz özel cozama suyunu dünyanın baş belası birileri var onlar çokk geliyorlar yazları buralara dağlarda yaylalarda heryerdeler amaçlarını çözmüş değiliz organik cozamayı maşabalara koyup kuncilan ikram...
Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
inşallah planınızda ,umduklarınızda sapma olmaz hayallerinizle bütünleşirsiniz temmuzun onaltısından sonra büyük ihtimal yokum kızımın düğünü için şehir dışında olabilirim . inş ona denk gelmez ve sizlere yöremin güzelliklerini anlatma ve...
bora bey inşallah geldiğinizde görüşelim . samsun moto festivaline gelecek dostlar varmı büyük ihtimal ordayım çadır muhabbetine katılmak isteyenler gelsun .aksilik olmaz ise
bize adamluk lazım
sorun değil memleket
kızlarumuz mert olur
yaşantına dikkat et
::) ;D
severuk enişteyi
olursa eyi uşak
sert adam bize gelmez
huyun olsun yumuşak
:D
allahum mesud etsun
tamamina erdursun
kızumuz muhlamayı
hemen sağa yedursun...
;D ;D
tolga oldi şair birden hislendi
dedi ben dertliyim çatmayun bana
kayseriliyi laz ede rabbum
açtum ellerumi ben yaradana
::)
birden bir ses duydum geldi gaib den
dediki tolgayi biz eyleduk laz
çiksun erciyese yumsun gözini
bağirsun ben...
mucahit öyle muhlamayı yerum deyup arkadaşları korkutma herkesin muhlamasi ayridur o kendi muhlamasını yiyecek uşaklar hiiiç endişe etmeyun
teşekkür bizden dostum güzel sözlerin için ağzına yüreğine sağlık. sizlere tekrar motor aldırabilmem için bir topik daha atarsam yeter sanıyorum . tadı kaçmasın az bekleyin hazırda .
slm ve saygılar
murat kardeşim bir arkadaşının sana yazmış olduğu yorumdan libyada olduğunu öğrendim. helal lokmamızın peşine libyalarda sıkıntı çekmekte hasretle sıla özlemindesiniz. inşallah umduklarınıza nail olursunuz. dua etmekten başka elimden birşey...