Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endurocu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,489
Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

Süper fotolar, süper anlatım paylaşım için teşekkürler :smiley:

Bu gidişle bize tekrar motor aldıracaksınız :mad: ;D ;D ;D

Etiketler

mrtvural' Alıntı:
Sedat Şefim... Bu yaz rotası sen en iyisi bizim memlekete doğru çevir sen. Belki bi motosiklet kaptırırsın arada, Çıkarız yaylalara, kaçkarlara şavşata. Yeni makinanla harika fotoğraflar çekersin oralarda. Sedat AK abümüz zaten oralarda sürekli. Gider çayını içer, mıhlamasını yeruk.

Sedat Abiii... Güzel bir gezi olmuş ama o sis fotoğraflarına bayıldım, harika yakalamışsınız. Bu yaz aranızda olabilmek dileğiyle.

Murat

Sevgili Murat, fotoğrafları gördükçe içim gitti. Umarım aynı tarihlerde oralarda oluruz, hep beraber yaparız gezileri, senin önderliğinde çekeriz fotoğrafları.

Sedat bey

balı çaldın ağzımıza,
vardık gezilerin tadına
gördük memleketin güzelliklerini
bekleriz devamını bundan sonra

Vay sedatıma bak çöl yaramiş
Ben tembuz başi gidiyorum bir şeyler degişmezse
motoRİZE emicelerle ilk muhlamayi ben yerim heralde

Temmuz'da yağmur çok olur oralarda RedLine. Yayla şenliklerine denk getirmek lazim ki güzel fotoğraflar da çekebilelim. Bu arada benden duymuş olmayın Sedat BAŞAR şefimde bi enduro satın alma fizibiliteleri yapma durumunda. ;D

RedlinE' Alıntı:
Rizenin neresinden hocam

mucahit kardeşim aslen dünyalıyım insanım paylaşmayı dostluğu severim olduğu gibi görünen yada göründüğü gibi olanlardanım doğup büyüdüğüm yer olarak rize merkezdeyim çaykur genel müd yanında iç mim yapıyorum .güneysuluyum (potomya ) ;)

Nursel' Alıntı:
Bugüne kadar takip ettiğim en eğlenceli gezi yazısı :D Tabii hem eğlendiren hem düşündüren manilerinizin büyük katkısı olmuş. Aldığınız keyfi çok başarılı bir şekilde yansıtmışsınız tebrik ederim sizi. Fotoğraflar ayrı güzel :smiley: Sisin bu kadar yakıştığı başka bir bölge var mıdır bilmiyorum. Gezilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkürler nursel hanım yüreğinizin güzelliği yorumunuza yansımış beğeniniz bizlere bu yolda katkı sağlayacaktır yazdıklarınızı iltifat kabul ediyorum . amacım yöremin güzelliklerini sizlere sunarken bıktırmadan yöresel manilerimizle zenginleştirmek ve bu bozulmamış güzelliklere dikkatinizi çekmekti 3 yıldır sezonda karadenize rizeye gelen dostlarımızın büyük ölçüde artış göstermesinden bunu anlıyoruz. çünkü büyük çoğunluğu bizlere uğramadan dönmüyor buda büyük dostluklara vesile oluyor .
slm ve saygılarımla

mrtvural' Alıntı:
Sedat Şefim... Bu yaz rotası sen en iyisi bizim memlekete doğru çevir sen. Belki bi motosiklet kaptırırsın arada, Çıkarız yaylalara, kaçkarlara şavşata. Yeni makinanla harika fotoğraflar çekersin oralarda. Sedat AK abümüz zaten oralarda sürekli. Gider çayını içer, mıhlamasını yeruk.

Sedat Abiii... Güzel bir gezi olmuş ama o sis fotoğraflarına bayıldım, harika yakalamışsınız. Bu yaz aranızda olabilmek dileğiyle.

Murat

murat kardeşim bir arkadaşının sana yazmış olduğu yorumdan libyada olduğunu öğrendim. helal lokmamızın peşine libyalarda sıkıntı çekmekte hasretle sıla özlemindesiniz. inşallah umduklarınıza nail olursunuz. dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. geldiğinde duanın yanında mutlaka ilave edeceğim şeyler olacaktır . hiç endişen olmasın muhlamada yeriz çayda içeriz sohbette ederiz neyimiz varsa bölüşürüz . biz bulduğunda şükreden bulamadığında sağlığına ve huzuruna hamd' eden dervişlerdeniz .

memleketten slmlar sevgiler

VARHUB' Alıntı:
Süper fotolar, süper anlatım paylaşım için teşekkürler :smiley:

Bu gidişle bize tekrar motor aldıracaksınız :mad: ;D ;D ;D

teşekkür bizden dostum güzel sözlerin için ağzına yüreğine sağlık. sizlere tekrar motor aldırabilmem için bir topik daha atarsam yeter sanıyorum . tadı kaçmasın az bekleyin hazırda .

slm ve saygılar

hsbasar' Alıntı:
Sevgili Murat, fotoğrafları gördükçe içim gitti. Umarım aynı tarihlerde oralarda oluruz, hep beraber yaparız gezileri, senin önderliğinde çekeriz fotoğrafları.

Sedat bey

balı çaldın ağzımıza,
vardık gezilerin tadına
gördük memleketin güzelliklerini
bekleriz devamını bundan sonra

eyvallah adaşım başım gözüm üzre hepinizi bekliyoruz l

şimdi aldı laz uşağı sedat sazı eline

bu daha buz dağinun
ilk görünen kismidur
geleceğum deyisun
acaba kesinmidur
;D ::smiley:
öyle bir kaşuk balla
hemencuk kanayısun
ya bi görsan burayi
görmeden yanayisun
::smiley:
dostluklar var oldukça
gezi devam edecek
insanluk pes edersa
sedat'ta biturecek

slm lar saygılar
herşey gönlünüzce olsun

RedlinE' Alıntı:
Vay sedatıma bak çöl yaramiş
Ben tembuz başi gidiyorum bir şeyler degişmezse
motoRİZE emicelerle ilk muhlamayi ben yerim heralde

mucahit öyle muhlamayı yerum deyup arkadaşları korkutma herkesin muhlamasi ayridur o kendi muhlamasını yiyecek uşaklar hiiiç endişe etmeyun

resumlari gorunce hislendum
içden içe dertlendum
kayseriliyum diye yapmayun naz
bi an olasum geldu benumda laz ;D

tolgaturk' Alıntı:
resumlari gorunce hislendum
içden içe dertlendum
kayseriliyum diye yapmayun naz
bi an olasum geldu benumda laz ;D

;D ;D
tolga oldi şair birden hislendi
dedi ben dertliyim çatmayun bana
kayseriliyi laz ede rabbum
açtum ellerumi ben yaradana
::smiley:
birden bir ses duydum geldi gaib den
dediki tolgayi biz eyleduk laz
çiksun erciyese yumsun gözini
bağirsun ben lazım hep avaz avaz
:D
slm lar

Balık tutulan yer mollaveis köprüsüne gelmeden 100 mt aşşağısı olabilirmi?

Hatta bi alabalık çiftliği var orda kullanılmayan kapalı havuzları boş... Çok benziyor oraya.

kayserulu deduğume bakmayun
istanbulda yaşuyorum şaşmayun
belki olamayrum ama laz
damat olacağum kesin size bu yaz

allah izin verirse :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR