mrtvural' Alıntı:Sedat Şefim... Bu yaz rotası sen en iyisi bizim memlekete doğru çevir sen. Belki bi motosiklet kaptırırsın arada, Çıkarız yaylalara, kaçkarlara şavşata. Yeni makinanla harika fotoğraflar çekersin oralarda. Sedat AK abümüz zaten oralarda sürekli. Gider çayını içer, mıhlamasını yeruk.
Sedat Abiii... Güzel bir gezi olmuş ama o sis fotoğraflarına bayıldım, harika yakalamışsınız. Bu yaz aranızda olabilmek dileğiyle.
Murat
RedlinE' Alıntı:Rizenin neresinden hocam
Nursel' Alıntı:Bugüne kadar takip ettiğim en eğlenceli gezi yazısıTabii hem eğlendiren hem düşündüren manilerinizin büyük katkısı olmuş. Aldığınız keyfi çok başarılı bir şekilde yansıtmışsınız tebrik ederim sizi. Fotoğraflar ayrı güzel
Sisin bu kadar yakıştığı başka bir bölge var mıdır bilmiyorum. Gezilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
mrtvural' Alıntı:Sedat Şefim... Bu yaz rotası sen en iyisi bizim memlekete doğru çevir sen. Belki bi motosiklet kaptırırsın arada, Çıkarız yaylalara, kaçkarlara şavşata. Yeni makinanla harika fotoğraflar çekersin oralarda. Sedat AK abümüz zaten oralarda sürekli. Gider çayını içer, mıhlamasını yeruk.
Sedat Abiii... Güzel bir gezi olmuş ama o sis fotoğraflarına bayıldım, harika yakalamışsınız. Bu yaz aranızda olabilmek dileğiyle.
Murat
VARHUB' Alıntı:Süper fotolar, süper anlatım paylaşım için teşekkürler
Bu gidişle bize tekrar motor aldıracaksınız;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Sevgili Murat, fotoğrafları gördükçe içim gitti. Umarım aynı tarihlerde oralarda oluruz, hep beraber yaparız gezileri, senin önderliğinde çekeriz fotoğrafları.
Sedat bey
balı çaldın ağzımıza,
vardık gezilerin tadına
gördük memleketin güzelliklerini
bekleriz devamını bundan sonra
eyvallah adaşım başım gözüm üzre hepinizi bekliyoruz l
şimdi aldı laz uşağı sedat sazı eline
bu daha buz dağinun
ilk görünen kismidur
geleceğum deyisun
acaba kesinmidur
;D :