Arama sonuçlarınız

1. yelkenci

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Teşekkür ederiz oldu olmaz mı :D O ortamda herşey çok güzeldi her şey keyifle yendi içildi ;)

2. yelkenci

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) :D Doğru söylüyorsunuz gerçekten de yemek zamanına denk geldi ama tamamen tesadüf ;D
  3. yelkenci

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Resimler için teşekkür ederiz. ;) Kamp ateşinde şarkılar çok keyifliydi :)

4. yelkenci

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Sucuklu yumurtada da iddalıyız ;D Bu arada biz de kavunumuzu derede unuttuk ::) Yiyenlere afiyet olsun :D
  5. yelkenci

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) fotolara devam ;D

6. yelkenci

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Merhabalar biz de şenliğe İsanbul' dan katıldık. Bolu ve çevresini gezdik ancak Aladağlara ilk defa etkinlik sayesinde gittik.Kamp hayatına alışkın olduğumuzdan ve doğayı sevdiğimizden dolayı şenlik bizim için güzel...

7. yelkenci

Elazığ Harput Gezisi İzlenimlerim

Ynt: Elazığ Harput Gezisi İzlenimlerim Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.Bizde Harput'ta öğlen yemeğimizi yerken şiddetli dolu ve yağmura yakalandık.Selamlar yelkenci
  8. yelkenci

Ynt: Elazığ Harput Gezisi İzlenimlerim Sayın freegraf; Bizim zamanımız çok dardı.Bu yüzden çok fazla gezemedik.Söylediğiniz hazar gölünün hikayesini dinleyemedik.Anlatırsanız seviniriz.Yalnız Harput için İstanbul nüfusu 2000 iken Harput'ta 10.000 kişinin yaşadığı söylendi.Bu bize biraz...
  9. yelkenci

Ynt: Elazığ Harput Gezisi İzlenimlerim Sayın freegraf Siteye bu kadar resim koyabildim.Hazar gölü, Harput kalesi ve Harput'tan Elazığı görünümü yeterli göründüğü düşündüm.İlginize teşekkürler..Selamlar yelkenci

10. yelkenci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın; Engin Atlı Hoşgeldin diyelim.Sana tavsiye ettiğim bu sitenin müdavimi olacağına eminim.Profiline koyduğun ikimizin resmi, evin balkonu gibi çıktı.Tekne olduğu belli olmuyor. :) 3-4 Temmuzda ki Bolu-Aladağlarda ki festivalde muhakkak...

11. yelkenci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Az bulunan insan dostu (argonatlar :D ) Uğur Ergür ve ailesi ve yeni katılan bütün arkadaşlar hoşgeldiniz.iyi ki burdasınız ;) Tüm babaların Babalar Gününü de kutlarım . Saygılar...
  12. yelkenci

Ynt: Elazığ Harput Gezisi İzlenimlerim tabii ki ;)

13. yelkenci

Elazığ'a yapmış olduğum ticari geziyi biraz uzatarak turistlik hale getirdim.Elazığ tarafına gideceklere Clup Turpool Oteli tavsiye edebilirim. Hazar Gölü kıyısında Elazığ-Diyarbakır yolu 30.km . Yemekler genellikle et yemekleri ve cok güzel. Sabah kahvaltısı göl kenarında harika ancak fiyatları...
  14. yelkenci

Karavan Sahibi Olabilmek için Emekliliği Beklemek Zorunda mıyız?

Ynt: Karavan Sahibi Olabilmek için Emekliliği Beklemek Zorunda mıyız? Akii ustama yakışmış motorsiklet.Kazasız, belasız kullansın inşallah. :) Arkayada iki kişilik küçük bir karavan yakışır..
  15. yelkenci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... Ayrıca bir kaç gün sonra Elazığ'a bir gezim olacak.Daha önce gezip görmüş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Gezilecek ve görülecek güzel yerler ayriyetten yenilecek :P varsa söylerseniz mutlu...

16. yelkenci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Enver abi; Hoşbulduk.Ayrıca teşekkür ederim.Teknenin hikayesini sözlü anlatmak kolay ancak yazmak zor.Eve çıkarken zili çal, kahvemizi içerken anlatayim.Ya da olay mahaline intikal edince anlatırım.Selamlar Adem Avcı
  17. yelkenci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın Berkcan bey; İyi dileklerinize teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi iletirim. Adem Avcı
  18. yelkenci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mert Bey; iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.15 sene gemilerde çalıştım.O koyları açıktan geçtim.20 seneye yakın karavanla o koyları karadan dolaştım.Şimdi ikisinin ortasından dolaşmak istiyorum.Sadun Boran'ın bir cümlesi beni etkiledi. '' Bugün ki...

19. yelkenci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın Yusuf Bey.. Enver abiyi bende çok severim.Onun sayesinde buraya üye oldum.Umarım tanışma fırsatımız olur.Selamlar..
  20. yelkenci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar; Gezen Bilir dostları... Ben yelkenci Adem Avcı.03.03.1959 Rize doğumluyum.Doğa ve deniz tutkunuyum.İst-Acıbadem'de ikamet etmekte, Üyeniz Enver Dede ile aynı apartmanda oturmaktayım.4-5 sene öncesine kadar Transporter karavanım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri