Arama sonuçlarınız

1. can f250

Disco1 V8i İçin En Uygun Motor Yağı?

Ynt: Disco1 V8i İçin En Uygun Motor Yağı? Motor yağlı itici olduğu için kalın yağ kullanmamanızı öneririm. Ben 3.9 sahibiyim Mobil 1 10-40 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım..

2. can f250

Discovery 1 Kullanım Kılavuzu

Ben işime yarayacak bilgiler buldum, faydalanılsın diye paylaşmak istedim.. http://www.landroverresource.com/docs/D1_Workshop_Manual.pdf
  3. can f250

Discovery 1 V8 Kalorifer Sorunu

Ynt: Discovery 1 V8 Kalorifer Sorunu Kaloriferin sıcak su hortumunu direk LPG sistemine bağlamışlar.. İlginiz için çok teşekkür ederim. :)

4. can f250

Discovery 1 V8 Kalorifer Sorunu

Merhabalar Discovery-1 V8i sahibiyim araç LPG'li kaloriferi hiç ısıtmıyor, yardım lütfen..
  5. can f250

Discovery 1 Alarm ECU Problemi

Ynt: Discovery 1 Alarm ECU Problemi 97 Discovery kullanıcısıyım aynı sorun benim aracımda da vardı immobilizerı devre dışı bıraktırıp sıradan alarm kumandası taktırdım uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum..

6. can f250

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) pardon ben birşey sorabilirmiyim? Bu 1975 model ford f250 lerde motor hacmi ve beygir gücü nedir? ben bulamadım ve satmak içinde bilmem gerekiyor yardım ede bilirmisiniz? Teşekkürler :)

7. can f250

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) tamam dır üye olup ilan veriorum teşekkürler :D
  8. can f250

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ben bişey sormak istyorum ben bu ford u satmak istiyorum nasıl sata bilrim?
  9. can f250

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoş bulduk merhaba :)

10. can f250

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoşbulduk teşekkür ederim :D

11. can f250

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba benim adım Can. Lise yeni bitti, össye hazrlanıorum. Off-roadu çok seviorum ama yapabileceğim bir arabam var onuda çalıştıramıyorum ;D. 1975 Ford f-250. Off-road deneyimim bir Lada Niva ile takla atarak son bulmuştur (not: ben devirmedim, arkadaşım benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri