Arama sonuçlarınız

1. D

Honda Hr-v Şanzıman Ve Motor Ustası Tavsiye

Öncelikle kusura bakmayın ancak şimdi girdim siteye... Eğer problem şanzımandaysa ki devir dalgalanması bunun göstergesi Bafra Şener Usta'ya gidebilirsiniz. Tel : 0 532 454 69 08

2. D

Caner Usta : 0 533 341 97 95 (Kusura bakmayın ancak şimdi girdim siteye)
  3. D

Merhabalar, uzun uğraşlardan sonra iki adet tamirci buldum 2004 hr-V otomatik vites için. Samsun - Bafra - Şener Usta Ankara - Yenimahalle- Caner usta. Ben Trabzon Of'da yaşadığım için Şener Usta'yı tercih ettim. Şanzımanım bitik durumdaydı, tamir etti. Şuan için bir problem yok, kullanıyorum...

4. D

Teşekkürler, ama ne yazık ki yetkili servislerin astarı yüzünden pahalı. Selam verseniz borçlu çıkıyorsunuz. Piyasada 1000 TL ye yaptıracağınız bir iş serviste 3.000 + 4.000 TL. Ben yıllarca özel servis kullandım ( Diyarbakır - Japon Oto) ve de çok memnundum. Bir sıkıntısını da görmedim...
  5. D

Yaşadığım yer Kahramanmaraş.

6. D

Merhabalar, 2004 Honda HR-V aracım var. Aracımın otomatik şanzımanını ve araç motorunu gösterebileceğim, bu işten gerçekten anlayan ustalara ihtiyacım var. Bildiğiniz, güvendiğiniz ustaları tavsiye edebilir misiniz? Şehir farketmez yeter ki usta güvenilir olsun. İsim adres telefon verirseniz...

7. D

2018 Yaz Tatili Rotamız...

Bilgilendirici paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Notlarımızı aldık.
  8. D

Igo 2016 Ülke Haritaları

tekrar teşekkürler....
  9. D

Igo 2016 Ülke Haritaları

Güncel Türkiye haritası alabilir miyiz. Şimdiden Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR