Arama sonuçlarınız

1. gumush

Garmin Zumo 550

Ynt: Garmin Zumo 550 Turkiyede bir gecerliligi yok ama americada FM uzerinden trafik durumu yayini yapan ozel ucretli servisler var. Bu anten sayesinde rota uzerindeki trafik bilgilerini alip ona gore planlama yapabiliyor. Basima gelen bir ornekte beni otobandan ileride trafik yogun diye...

2. gumush

Garmin Zumo 550

Ynt: Garmin Zumo 550 Metin bey konuyu guncellememisim , ilandan 10 gun kadar sonra satildi urun. Ancak isterseniz bir arkadasimizda zumo550'sini satiyor. Ugur Ertekin ismi , ugurertekin@artmotoakademi.com mail adresinden ulasabilirsiniz kendisine , benimde ismimi verebilir siniz ...
  3. gumush

ATV secimi

Ynt: ATV secimi Yanit icin tesekkur ederim , cok aciklayici oldu , bundan sonraki asama bir yerde kiralama yapip benim isteklerim icin uygun arac olup olmadigini gormek kaliyor.

4. gumush

ATV secimi

Ynt: ATV secimi Yanit icin tesekkur ederim cok aciklayici oldu. Soylediginiz bilgiler esliginde sanirim maaliyet 10-15bin ytl araliginda oluyor. Tehlikesi konusunda herkesin uyarmasi ayrica dikkatimi ceken bir konu.
  5. gumush

ATV secimi

Ynt: ATV secimi Umarim dogru alana acmisimdir konuyu ?

6. gumush

ATV secimi

Merhaba , ATV'ler ile ilgileniyorum , simdilik bilgi toplama asamasindayim. Arazide gezmek icin istiyorum , gordugum orman yollarina gireyim , biraz kesif gibi. Surat ve sportif akrobasi atlama ziplama yok kafamda , ama engelleri rahat asabilsin istiyorum. Tripod [ belki ] ve makinem ile...

7. gumush

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Umut bey bahsettiginiz sistem cok ilginc ancak sanirim o sistem icin belirleyici olan telsiz sisteminin menzili ve mevcut sistemin yayginligi. Anladigim kadari ile denizcilikte kullanilan bir sistem. Tahmini erisim mesafesi ile ilgili bir fikriniz...
  8. gumush

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Oncelikle ellerine saglik. Gezi sirasinda online takip konusunda benim daha once calismalarim oldu. Bircok alternatif ile bunu yapmak mumkun Aspicore GSM Tracker + GPS Gate cok guzel bir kombinasyon. Yeni versiyonu ile oldukca kabul edilebilir pil...
  9. gumush

Garmin Zumo 550

Merhaba , asagida ozelliklerini gonderecegim , motosikletimde monte olan , temiz kullanilmis , tum guncel haritalar yuklu olan Garmin Zumo 550'mi satiyorum. Fiyat olarak 1000YTL dusunuyorum. 1000YTL

10. gumush

MicroTALK® CXR900 30-Mile Radio Gercekten 30 Mil Olabilir mi ?

Ynt: MicroTALK® CXR900 30-Mile Radio Gercekten 30 Mil Olabilir mi ? Yasar bey tesekkur ederim.

11. gumush

MicroTALK® CXR900 30-Mile Radio Gercekten 30 Mil Olabilir mi ?

http://www.cobra.com/products/two-way-radios/microtalk-cxr900-30-mile-radio-with-weather adresindeki telsizi inceliyordum. Bende de yine Cobra MT950 gibi bir modeli var. Ancak menzil oldukca kotu. Motor ile seyahat sirasinda grup lar arasi konusma seklinde kullanmak istiyoruz. Ancak bu...
  12. gumush

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? Evet benzer sorun bende de var. Sanirim bizim buldugumuz 2009.02 surumunden kaynaklaniyor. Baytekinden bir cok kisi sorunsuz olanini yukletmis .Ancak bende onuun kurulmamis halini yani mapsource cd'si seklinde olanini bulamadim.

13. gumush

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? Evet USB'den yukledim , sorunsuz yuklendi. Ozel mesaj olarak size detayli bilgiyi gonderdim. Iyi gunler dilerim.
  14. gumush

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? Cok tesekkur ederim dosya cok isimize yaradı basarı ile gerekli update'ı yaptık ve sorunsuz turkce dıl destegı ıle yuklendı. Aynı dosya 76cs içinde gerekliymıs arkadasımda bu moedlde var ancak bu model ıcın update calısmadı. Sonra GPSMAP 76CS software version...
  15. gumush

GPS'lere Uydu Fotoğrafı Yükleme (Resimli)

Ynt: GPS'lere Uydu Fotoğrafı Yükleme (Resimli) Mogau 'yu daha once denemistim , sonra yazari ilede yazismalarim sonucunda ZUMO ile uyumlu olmadigini ogrendim. Mapwell olabilirdi ancak google earth uzerinden resimleri koordinat bilgileri ile alan programlar konusunda takildim. Daha dogrusu...

16. gumush

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? Sanirim bu firmware'i sadece turkiye dist. yukluyor degil mi :) Aslinda bende hemen hemen bu fikre varmistim ancak sizlerede bir danismak istedim.
  17. gumush

60CSX Turkce Arayuz ?

Bir arkadasimin GPS'ine turkce arayuz yuklemek istiyoruz. USB Storage mode'da sadece harita dosyasini gorebiliyoruz. Bu konuda bilgisi olan bir arkadas var mi ?
  18. gumush

Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte

Ynt: Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte Guncel bilgi icin tesekkur ederim.

19. gumush

Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte

Ynt: Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte Bu konuda bir gelisme oldu mu ? Ben ekledim ama bir bilgi gelmiyor.
  20. gumush

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Bu konuda bir sorum olacak , ben sadece iyi ve basarili hava tahmini ile ilgileniyorum. Bunun disinda zaten GPS kullaniyorum. Yukseklik benim icin onemli degil. Anladigim kadari ile iyi bir barometre ve termometre ozelligine ihtiyacim var. ( ayri bir ekipman...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR