Arama sonuçlarınız

1. ersel

309 Mersedes Şanzıman

Ynt: 309 Mersedes Şanzıman şu an araçda takılı olduğu için fotosu yok çıkarınca çekerim

2. ersel

309 Mersedes Şanzıman

250 lik doça uyumlu flanşı yapılmış yağına kadar yeni 5 ileri mersedes şanzımanı komple muayyer
  3. ersel

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

Ynt: Pw 250 Diferansiyel Sorunu dostum önde dreksyon amortisörün varmı ? yoksa onu koy koymadığın taktirde ondan yapma ihtimali çok yüksek saygılar

4. ersel

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? ne alırsan al ama yapılı hazır araçı tanıdık bildik birinden al zira bu işde öğrendiğim tek şey varsa oda şudur ki bu offroad işini 2 şekilde yapan insan var birisi bindiği aracın yürüyenine gözü gibi bakıpta işde araziye çamura girdimi koç gibi kormadan...
  5. ersel

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı ayıpsın koca usta sıkıntı yok

6. ersel

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı adnan abiiiiii bekliyoruz seniiii :):):):):):):)

7. ersel

dodge diffler satılık

Ynt: dodge diffler satılık güncel
  8. ersel

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı bende merak ettim şimdi :)
  9. ersel

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban usta tabiki haklısın daha ayrıntılı fotolar çekilebilirdi ama sende test için nekadar heyecanla çıktığımızı biliyorsun . kaldıki offroad işini bilenle sadece 1. fotodaki ön arka lastiklerin kot farkına bakarak o arazinin düz bir arazi olmadığını hatta...

10. ersel

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı saban usta bulunca diğerleinide yükliyecem

11. ersel

DODGE ÖN KORUMA VE BİLİMUM PARÇA

Ynt: DODGE ÖN KORUMA VE BİLİMUM PARÇA selam tampon değil ama koruma duruyor .verebilirim
  12. ersel

Kemal Merkit Transanatolia'da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Ynt: Kemal Merkit Transanatolia'da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. ruhu şad mekanı cennet olsun

13. ersel

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası abi için dahada hoş olsun :) benimkinde 700 ünki takılı :):):) o yüzden önerdim :):)
  14. ersel

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası abi as 600-700 kutu kullan bence. tabiki şase bağlatın müsade ederse . zira hem çok ucuz hem bozulma daha az hemde çok kuvvetli . ama as 600 -700 diye ara MATRİC marka kutu as 800-900 den küçük birde fiyatı...
  15. ersel

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı abi lastikleri takda benim doçun altında bir deneyelim nasıl duruyorlar diye :)

16. ersel

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı uğrarım abi yanına
  17. ersel

ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

Ynt: ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI banada DOÇ S 100 için kep lazım bulunurmu acaba selamlar
  18. ersel

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban usta uğruyorum yoksun nerelerdesin yaw tatile filan mı çıktın

19. ersel

Yeni Aracım Bir Dodge

Ynt: Yeni Aracım Bir Dodge dostum aşacam kendimi diyorsun yani aslında benimde yeni niyetim o sayılır ama şu an doçuma hiç kıyamıyorum kıyabilsem tek kabin doç üzerine korkunç planlarım var düşününce ben bile korkuyorum
  20. ersel

Yeni Aracım Bir Dodge

Ynt: Yeni Aracım Bir Dodge hayırlı olsun orhun inşallah doçtan sonra ladayla mutlu olursun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR