Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Karavan Yapmak Için 110 Kasa Kamyonet Ölçü Yönetmeliği.

Ben deniz kuvvetlerinde çalışıyorum. Dediğiniz gibi kasa boyu 2.5 mt kapalı kasa araçlar var oldukça orantılı görünüyor. Benim istediğim 1 mt fazlalık acaba sorun olurmu?

2. Baki Ö.

Evet sordum fakat araç teknik ölçülerini istediler. 5 kapı ölçülerine ulaştım fakat 110 kamyonet ölçülerini bulamadım.
  3. Baki Ö.

Sorunuzu görünce, acaba yanlışlıkla land rover değilde başka marka araç altındamı başlık açtım diye kontrol ettim.😊

4. Baki Ö.

Merhaba Karavan yapmak için araştırma yapıyorum. Alternatif planlanımdan biride, 110 kasa kamyonete hazır frigo kasa koyup karavana çrvirmek. Yaşam alanın kullanışlığı bakımından kasa uzunluğununun 3.50 mt altında olmasını istemiyorum. Aks aralığı 110 inç(280cm) olan aracın şase bitiminden...
  5. Baki Ö.

2018 D Max Orta Dif-lock

Merhaba yanlış anlaşılma var galiba normal dif kiilit değil şanzıman içerisinde bulunan ön arka tekerlekleri ayıran gerektiğinde kilitleyen sistem sürekli dört çeker araçlarda olduğu gibi.

6. Baki Ö.

2018 D Max Orta Dif-lock

Merhaba İzlediğim:2018 4x4 d max test videosunda 4h seçeneğinin aynı zamanda orta difiransiyel kildinin olduğu ve sürekli açık olduğu, 4L konumunun ise malum ağır devir ve ön arka %50 kilitli olduğu seçenek olduğu gibi anlatılıyor. Gelelim asıl meseleye, ben 4x4 l200 kullandım sınıfında tek...

7. Baki Ö.

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

3 yaşını doldurması gerekiyor. Bir sonraki basamak 6 yaşını doldurduktan sonra. 1-3 4-6 7-11 ......
  8. Baki Ö.

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

Merhaba 4 -6 yaş grubundaki intense'ler vergi indiriminden yararlanırken AT instyl'lar yararlanamıyor. Otomatik L200 sahibi olmak da hayal bu gidişle
  9. Baki Ö.

110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-kusursuz-temizlik-ve-orjinallik-de-173694504/detay Merhaba linkdeki aracı görmedim fakat satıcısını tanırım sürekli defender alır satar. temiz araçlarla çalışır. Güvenilir satıcıdır. Bir...

10. Baki Ö.

Lütfen Bilgi.. Grand Vitara 1.9 Ddis - Freelander 2 Td4 - Jeep Liberty 2.8 Crd...

Ynt: Lütfen Bilgi.. Grand Vitara 1.9 Ddis - Freelander 2 Td4 - Jeep Liberty 2.8 Crd... Bir hatırlatmada bulunayım; vtr da 4L (takviye) seçeneği mevcut.

11. Baki Ö.

Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri

Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri +100000000000000... ;)
  12. Baki Ö.

Erzurum Yakutiye'de Ki Pick-up Lar

Ynt: Erzurum Yakutiye'de Ki Pick Up Lar Özellikle ranger, nissan ve l 200 çift kabin araçlar, satılık ilanlarına bakıldığında Erzurum- Yakutiye de bir hayli fazla gözüme çarpıyor. Kıyaslamalı tek tek ilan linki vermek biraz uzun sürecek. ilgilenen arkadaşlar kıyaslayabilir. Benim merak ettiğim...

13. Baki Ö.

Erzurum Yakutiye'de Ki Pick-up Lar

Arkadaşlar; Yakutiye de satılık neden bu kadar çift kabin var üstelik fiyatlarıda uygun. Almak isteyen arkadaşların dikkat etmesi gereken bir durum olurmu? ???
  14. Baki Ö.

Acilll ALINIK L 200

Ynt: Acilll ALINIK L 200 Merhaba 104085897 nolu araç bana ait gerçekten çok temizdir. km. si biraz yüksek olabilir ancak bu güne kadar bilinçli ve tek elden kullanılmıştır. Uzun yolda kullanılmıştır. İlgilenirseniz ayrıntıları görüşebiliriz.
  15. Baki Ö.

L200 için jant ve lastik arıyorum

Ynt: L200 için jant ve lastik arıyorum Merhaba 4x4 l200 ümde takılı olan iyi durumdaki 245.75.16 marshal kl71 mt lastikleri düşünürseniz satabilirim.

16. Baki Ö.

GÖKOVA OFFROAD AKYAKA BELDESİ -GÖKÇE KÖYÜ

Ynt: GÖKOVA OFFROAD AKYAKA BELDESİ -GÖKÇE KÖYÜ Hayırlı müşteriler. Yeni projeyi merakla bekliyorum. İyi günler.
  17. Baki Ö.

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Bukadar yeterli, çok teşekkür ederim. Kolay gelsin
  18. Baki Ö.

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Merhaba Mert Programı büyük beğeniyle ailecek izliyoruz. Emekleriniz için teşekkürler. Bu arada bayaa bir ünlü oldun bir selam yollarsan havam olur sevinirim. İyi günler.

19. Baki Ö.

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva Bende l200 ümü satar hemen 0 km 5 kapı niva alırım.
  20. Baki Ö.

Benim L200 hangi model :D

Ynt: Benim L200 hangi model :D Benim araç 17 inç jant ve lsd li (direksiyonun solunda kayan araba resmi olan düğme) intense lüx modeli. Referans olması bakımından.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri