Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi gunler
Elimde 6 adet az kullanilmis warn marka uzaktan kumandali arac spotlari vardir. Gercekten kaliteli urunlerdir ve hic bir sorunu yoktur.Almak isteyenler irtibata gecebilir.
Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)
tarık bey çalışmalar çok güzel olmuş. Hafta sonu görüşmek üzere. Pist 1000 mt var sanırım.
Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara
Tekrardan herkese teşekkür ederim. Yol tutuşu olarak biraz salınım oluyor gibi fakat çok rahat edecek düzeyde değil. Direksiyonda da hafif bir sertlik oluştu sadece
Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara
Herkese iyi geceler. Gecen hafta Tar Oto Tarkan Bey e aracimi teslim etmistim. Sagolsunlar super bir is cikartarak araci bitirdiler. Yapilan islerin resimleri.
Bülent Bey;
Aracı sadece hafta sonu off road kullanımı için almadım. Binek araç ihtiyacım vardı, doğayı ve gezinti yapmayı araziye çıkmayıda seviyorum. Jeep serisi araclarıda sevdiğim için hepsini aynı anda yapabileceğim bir araç almak istedim.Adamlar hem arazi hem asfalt a yönelik bir araç...
onur bey cevabınız için teşekkür ederim. Aracı almadan önce çiftkurtlar ile görüşmüştüm kendileri sahara getirmediklerini sadece rubicon getirdiklerini fakat donanım olarak aynı sadece biraz daha iç kısmında konfora yönelik iyileştirmeler olduğunu söylemişlerdi. Yanılgım ondan dolayı oldu...