Arama sonuçlarınız

1. A

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi husky nin fighter modeliyle north face in çadırlarını, everest te kıyaslıyacak biri yok mu ya ? çadırı halen almadım beklemedeyim arada büyük fiyat farkı var çünkü

2. A

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Husky nin fighter modeli Everest te iş görürmü arkadaşlar ?Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...Aşağıda link te ki çadır..yoksa Mecburden North face in 1.5 tl lik çadırlarınımı almamız gerekiyor? http://www.huskyeu.eu/tent-extreme-fighter-3-4-prs--green-117_dst.html
  3. A

Husky - The North Face Karşılaştırması

Ynt: Husky - The North Face Karşılaştırması Husky nin himalayalar da gereken sağlamlığı gösterirmi sorusuna halen kesin yanıt verebilecek biri yok sanırım:) Almışken TNF alıp kazklanmış durumuna düşmek istemem çünkü biri 600 TL diğeri 1.200 tl 2 misli fiyat farkı var arada...Eğer husky de bu...

4. A

Ynt: Husky - The North Face Karşılaştırması Bende bu ürünleri kullanan şahısların yorumlarını buraya sabırsızlıkla bekliyorum:)...
  5. A

Husky markasının fighter modeli çadırını almadan önce sizlere danışmak istedim.The north face markasının Mountain 35-25 ve 25 modellerinden farkı yani eksi bir yönü varmı? yoksa sadece The north face'e isim den dolayımı 1.200 lira verip aynı tip çadır olan husky nin fighter modeline 600 lira...

6. A

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? http://www.huskyeu.eu/tent-extreme-fighter-3-4-prs--green-117_dst.html bu link te husky markasının fighter modeli çadır var 5 mevsim. Bu çadır everest te kullanılabilir mi ? The North Face markasının Mountain 35-25 ve VE 25...

7. A

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Asolo AFS 8000 in o modelinide gördüm baya bir baktım, ama iç meslerinin dayanıksız olduğunu söylediler tavsiyeniz güzeldi ama bildiğim kadarıylada piyasada da fazla plastik bot yok..Bu arada scarpa sipariş edeceğim bir adres buldum.. sierratradingpost.com adres bu...
  8. A

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Sağlam bir bot almak istiyorum, tırmanışta sert kış şartlarına uygun olacak şekilde..zaten sadece kış mevsiminde seviyorum bu işi. Ama özellikle Scarpa markasının Vega isimli modeli çok hoşuma gitti.Onu almakta kararlıyım ama Türkiye 'de bu botu bulamadım..Yabancı sitelerden...
  9. A

Scarpa Vega(Inverno) plastik dağcılık botu acil görüş tavsiye

Sağlam bir bot almak istiyorum, tırmanışta sert kış şartlarına uygun olacak şekilde..zaten sadece kış mevsiminde seviyorum bu işi. Ama özellikle Scarpa markasının Vega isimli modeli çok hoşuma gitti.Onu almakta kararlıyım ama Türkiye 'de bu botu bulamadım..Yabancı sitelerden siparişe karar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri