Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS
Yarın sana mahkeme dosya numarasını vermeye çalışacam bununla birlikte avukatınla görüşürsün emsal gösterebilirseniz sizin davanıza uyarsa eğer daha hızlı netice alırsınız... zaten böyele bir işleme girişmeniz...
Ynt: Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS
Öncelikle geçmiş olsun üzücü bir durum. Bu arabanin bu aynı yerden tekrarlanan 3. arızası ise araç garanti içi veya dışı olsun (senin arızalarının 2 si zaten garanti içi) bu aracı kesinlikle 0 km si ile...
Ynt: 98 Vitara Fiyat İçin Yardım
98 model ispanyol 5 kapı bir Viatarayı yeni aldım 16750 TL ye (fiyat ilk 18250 TL idi ;D ;D). Motor ve kaporto çok temiz. Ön hub lardan bir tanesi arızalıydı onuda ankara hurdacılar sitesinden 300 TL karşılığı aldım. Şu an standart 5 kapı 4x4 olarak...