Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Beypazarı Off Road Ekibi - 25 Aralık 2011
Birde şu arabaya bir lastik alabilsem, ama hesaplı lastik satan bir yer bulamadım daha tandık lastikci varsa bana haber verin lütfen.... :)
Ynt: Beypazarı Off Road Ekibi - 25 Aralık 2011
Tansu(Başkan) :o ellerine sağlık cok güzel kareler ,bize o anı bizzat yaşattın tekrar teşekkür ederim iyiki sen varsın yoksa bizi kim çeker oralarda ???
Ynt: 07-05-2011 l200 4x4 atsc 175 Mıtsubıshı Ankara Gezı
bende manuel vites olması gerektiğinden yanayım bir sürü tecrübe yaşadık bu konuda, yok aracı şehir kullanımında daha fazla süreceksek tamam o zaman otomatik olmalı diyebiliriz arazide otomatik araçların çok sıkıştırıldığıda aşırı ısıdan...
bence chip uygulamasına girmeyin adı üstünde zaten azgın boğa ismi verilmiş limitlerinin üzerine zaten çıkılmış yapacağınız modifiye aracım motor ömründen çalacaktır ve motor bakım maliyetleri zaten çok yüksek olan bu kasayı iyice üst...
Aracınız hayırlı uğurlu olsun eğer arazi kullanımını ön planda tutuyorsanız bende atsc yerine diff lock lu modeli tavsiye ederim basar basmaz yüzde yüz tepki verir dere ve yatay geçişlerde güle oynaya çıkarsınız işin içine elektronik...
Ynt: Alınık Dick Chepek& Mickey Thompson
Mickey Thompson lastiklerini Ankarada federal oto Arif usta satıyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam belki bir faydası olur
Ynt: l200 astc mi super select mi
Anolog gösterge yani termometre,eğim göstergesi ve voltmetrenin bulunduğu panel 2003ile 2006 arası çıkan 4x4 magnumlarda var.
Uzun yolda 9 litreyi geçmez diyebiliriz şehir içinde ise kullanıma bağlı olarak 10-12 lt arası yakar tabi ağırlığının 2 ton olduğunu düşünürsek cok ta yakmıyor diyebiliriz :)
Forum geneline baktığınız zaman özellikle off road gezilerinde pick up sınıfı içerisinde Mitsubishi markasını sıklıkla görürsünüz kimse bu araçları körü körüne almıyor biniyor deniyor ondan sonra karar veriyor dikkat ederseniz en sorunsuz ve kullanıcılarının...
Yeni l 200 lerde 4 kademeli süper select şanzuman vardır
2H
4H
4Hlc Yüksek devirli 4x4 aynı zamanda orta diferansiyel kilitli
4Llc Orta diferansiyel yine kilitli fakat ağır devir 4x4 sürüş modu
R/D lock dediğimiz sistem ise yine eski kasa ve yeni...
Ynt: L200 DOĞRU KARARMI
Şükrü Bey Cihat Bey'in dediği gibi Mitsubishi'yi kesinlikle Skystar'la veya D Max'larla karıştırmayın aralarında gerçekten ciddi anlamda kalite farkı var bir kere l 200 de kesinlikle ses ve gürültü duymazsınız o kadar iyi bir izalasyon yapılmışki insanı gerçekten...
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
Can paylaşım için teşekkürler peki işletim sistemi android olan telefonlara nasıl yüklenir bu program?