Arama sonuçlarınız

1. ibrahimdl650

Misi Kamp Ücretleri Ve Yeni Dernek Ofisimiz

Ynt: Misi Kamp Ücretleri Ve Yeni Dernek Ofisimiz Merhaba, misi kamping'e hangi telefondan ulaşabiliz, hiç iletişim bilgisi bulamadım.

2. ibrahimdl650

Bize'de Nasip Oldu Sonunda :)

Ynt: Bize'de Nasip Oldu Sonunda :) @şado - Teşekkürler size de aynı şekilde inşallah.
  3. ibrahimdl650

Bize'de Nasip Oldu Sonunda :)

Merhaba Arkadaşlar, Ailem ile uzun zamandır hayalini kurduğumuz karavana bir süre önce kavuştuk fakat anca şu zamanda paylaşma fırsatı buldum. Çekici aracım Subaru Forester 2.0 xt'idi fakat karavan çekerken oluşan fazla yakıt sarfiyatından dolayı aracımı 2014 Dacia Duster 1.5 dci 110bg ile...

4. ibrahimdl650

Duster Niçin Satılır?

Ynt: Duster Niçin Satılır? Duster ne zaman satılır : Sıfır Rubicon, Discovery, Nissan X-Trail, Subaru Forester, Toyota LandCruiser Prado tarzı araçları alabilecek ve geçindirebilecek gelire sahip olunca ;)
  5. ibrahimdl650

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm Merhaba Arkadaşlar, bende 2005 model subaru forester xt var. Arka amartisörler durduğu yerde çökük durmuyor fakat arkaya iki kişi oturduğunda bile gereğinden fazla çöküyor sanki !? Amartisörlerin durumunu ölçmek için herhangi bir taktik varmı aceba ...

6. ibrahimdl650

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme Burda yapılmışı var arkadaşlar :), denenmiş'de. ben burdan almayı düşünüyorum. Sizin'de bilginize, fiyatı'da iyi bence...

7. ibrahimdl650

Satılık 2003 Suzuki Vitara Orjinal 78.000 Km'de

Ynt: Satılık 2003 Suzuki Vitara Orjinal 78.000 Km'de Araç satıldı, Tşk
  8. ibrahimdl650

Ynt: Satılık 2003 Suzuki Vitara Orjinal 78.000 Km'de tşk :)
  9. ibrahimdl650

Satılık Vitara Yükseltme Kiti (mehmet Becce)

Merhaba arkadaşlar, aracımı satacağımdan dolayı sıfırdan farksız kiti söküp satıyorum, ilgilenen olursa link ektedir : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-4xfour-vitara-kit-sifirdan-farksiz-131598384/detay/

10. ibrahimdl650

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba Arcan bey, zaten arabada çözemediğimiz bir uğultu var.. 2 çekerdeyken 100-110km arası sürekli uğultu geliyordu. usta lastiklerden dedi bende lastikleri biraz daha şişirdim ama fayda etmedi.. işin ilginç yanı 4 çekere alınca aynı uğultu 50-55km...

11. ibrahimdl650

Merhaba arkadaşlar, ilandaki vitaramı satıyorum, bilginize ;) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-turkiye-de-tek-2003-model-78bin-de-130681634/detay/
  12. ibrahimdl650

Vitara XL - dizel

Ynt: Vitara XL - dizel verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

13. ibrahimdl650

Vitara XL - dizel

Ynt: Vitara XL - dizel Anladım, işin aslı bundan önce Lpg'li aracım oldu ve yaklaşık 2 sene kullandım, açıkçazı hiç'e yakın sorun yaşamama rağmen yinede gazın bir noktada can sıkıcı birşey olduğunu düşünüyorum. bundan dolayı bir şekilde dizel olmasından yanayım ayrıca çok ağır araziye girme...
  14. ibrahimdl650

Vitara XL - dizel

Merhaba arkadaşlar, uzun uzun araştırmalar sonrasında karar kıldığım araç suzuki grand vitara 2.0 otomatik (2004-2005) fakat aklıma takılan bir araç daha var oda vitara dizel xl. bu aracın hiç bahsi geçmiyor buralarda ! bu aracın kronik hastalığımı var ? neden forumlarda hiç bahsedilmemiş veya...
  15. ibrahimdl650

Tüm Lada Nivacıların Hayali

Haklısınız arkadaşlar başlık biraz bencil oldu. tüm ladacıların değil, benim hayalim olmalıydı başlık.

16. ibrahimdl650

Tüm Lada Nivacıların Hayali

http://www.youtube.com/watch?v=WonrG1f4kgw&feature=related Arkadaşlar muhakak izleyin, tüm nivacıların en büyük hayalini gerçekleştirmiş adamlar :)
  17. ibrahimdl650

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü vay kankama bak, hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah. başkan bi hafta sonu ayarala'da beraber çıkalım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri