Arama sonuçlarınız

1. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bugün iki nissan bayisine gittim park bayi 24000 verdi kuzey se 26500 verdi kesin karar verirsem 27 ye belki çıkabileceklerini söylediler . şu ana kadar en iyi aldığım fiyattı .

2. A

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? MErhaba sunroof ben yaptırmıştım hatta bakıma götürdüğümde serviste orijinal sandılar kendi yaptırdığımı söyleyince şaşırmışlardı . halada çok menunum, yalnız bugünlerde cam tavanlara çok merak sardım sanırım satıp nissan qashqai alıcam...
  3. A

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Çok begendim en kısa zamanda yaptıracam birtane . Bilgi için teşekkürler Serkan bey.

4. A

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme bu otamatik kapı kitleme dediğiniz şey içinde kimse yoksa anahtar üzerinde değilse otamatik kapıların kitlenmesimi ? Eğer buysa bende aldığımdan beri var üzerinde anahtar olmayınca içindede kimse yoksa ( Radyo çalışmıyor pencere açıkdeğilse galiba ) kapılar...
  5. A

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Dacia Duster Steering Wheel Stalk Interface diye aratırsanz internette bir çok markaya uyumlu direksiyon teyp kontrol ceviricisi mevcut ebay dede panasonic kenwood ve diğer modeller icin satışları var...

6. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Koltuklar hala kalitesiz ama :(

7. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Gelse ilk işim hemen aracımı götürüp bu yeni modeli almak olur. Keşke birimiz sorsa tam yetkilisine planları varmı aracı türkiyeye getirmek için .
  8. A

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? NEden Duster ? 2012 reklamlarında güzel bir cavap vermişler . Dusterı olmıyanlar , hüngür hüngür ağlıyor . Sahip olmıyanı Ağlatan SUV , DAcia Duster ! Bu arada iç tasarım dış tasarımla birlikte değişmiş yeni konsulun yanında dışardaki çok begendiğim 2 extra sis...
  9. A

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Bende Çok değiştirmek istedim sebebi diğer süslü iç konsül donanımı ve diğer özellikler . Fakat ne kadar araba aradıysam hic biririnin bana göre daha üstün olmadığını anladım çoğuna sığmıyordum çogüda bütceme çok pahalıydı tek rahar ettiğim kia sorento ise...

10. A

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Buarada virgül koymayı unutmuşum konforu ve rahatlığın kia sorentoda oluğunu belirtmek istemiştim yanlış anlaşılmış . Ama diğer karşılaştırdığım arabaları kendi açımdan karşılaştırdım 1.87 boy 148 kiloyum diğer lerine sığmıyorum kia sorento ile dustera sığıyorum...

11. A

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Yeni konsül için tabiiki beklemeye değer . Bu arada Geçen arkadaşımın Dodge nitrosuna bindim Şaşırdım kaldım ön taraf bizim duster a göre çok ufaktı . ki araba baya büyük . içine sığmadım . Yeni kia Sportage ları denedim içine sığmadım . eski kasa 2006 kia sorento...
  12. A

LAND ROVER FREELANDER VS DACIA DUSTER (Karşılaştırma)

Hiç bir şey anlamamla beraber çok ilginç bulup paylaşmak istedim. Ciddi ciddi aralarında fiyat farkı uçurum olsada , karşılaştırmışlar . http://www.youtube.com/watch?v=pFh9cJ1bcYU&feature=related

13. A

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Sorun öyle büyük ekranlar gece çok davetiye çıkartıyor REno servisinde son knouşmam da bu yeni reno navigasyonların (fabrika çıkışlı ) çokca çalındığını öğrendim . sanırım bunlar gece arabasını dışarıda bırakanlar için sorun. Yoksa o konsulü...
  14. A

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Duster için bulduğum en iyi Çözüm bence PARROT ASTEROID sesle komut girme telefon olarak kullanma bluetooth Gps + google earth Sim giriş Mp3-4 Çok iyi bir radyo extra bir sürü giriş ilave memory ve dusterda kullanım videosu ekte ...
  15. A

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Çok güzel buldum resim için teşekkür ederim dilerim yakın bir zamanda bizimde bu konsule ülkemizde erişim olanağımız bulunur. Ben şahsen 2000-3000 Tl gibi bir rakamla servisde kendi konsulumu bu konsulla değişmekten zevk alırım sanırım benim gibi düşünen bir çok duster...

16. A

Dacia - Duster; Sunroof Taktıran Oldu mu?

Ynt: Dacia - Duster; Sunroof Taktıran Oldu mu? sanırım zani marka Rapido modelini taktırdım sunroof centerdan maslakta 400 tl faturası hala arabada sonra bakar yazarım tam markasını ama zani rapidoydu . Hem en ucuz olmakla birlikte araba icinde kalan bölünü özel bir kauçuktam dolayısı ile...
  17. A

Dacia - Duster; Sunroof Taktıran Oldu mu?

Ynt: Dacia - Duster; Sunroof Taktıran Oldu mu? Sanırım , 1.5 seneyi gectim ; veya geçmek üzereyim . Sunrooftan çok mennunum , iyiki yaptırmışım . 15000 bakımına gittigim servisde orijinal sandılar .
  18. A

15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler MErhaba arabayı alalı sanırım 14 ay oldu 10200 km de dün bakıma soktum 228 Tl ücret ödedim istanbulda hedef Ota da yapıldı .

19. A

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bende daha önce Landrover discovery vardı 2 sunroof u vardı arabananın ruhsatında araba sunroof lu diye birt şey yazmıyordu. Bilmiyorum diğer arabalarda sunroof ruhsatta yazıyormu . Kesinlikle hic bir sızıntı olmadı çok mennunum . Ön...
  20. A

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4724524925/ http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4723935713/ http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4724281831/ http://www.flickr.com/photos/51382039@N07/4723931019/ 400 Tl ye orijinal...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR